sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

DEMÝRTAÞ: "HASAR TESPÝT ÇALIÞMALARIMIZI GECE GÜNDÜZ ÇALIÞARAK YAPIYORUZ"

  •  4 Aðustos 2021 Çarþamba 11:11

Çevre ve Þehircilik Bakan Yardýmcýsý Mücahit Demirtaþ, Mersin’in Silifke ilçesinde orman yangýnýnýn çýktýðý Boðsak ve Yeþilovacýk mahallelerinde incelemelerde bulundu

Çevre ve Þehircilik Bakan Yardýmcýsý Mücahit Demirtaþ, Mersin'in Silifke ilçesinde orman yangýnýnýn çýktýðý Boðsak ve Yeþilovacýk mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Bakan Yardýmcýsý Demirtaþ'a incelemeleri sýrasýnda, Silifke Kaymakamý Namýk Kemal Nazlý, Silifke Belediye Baþkaný Sadýk Altunok, Silifke Orman Müdürü Hasan Arslan, Silifke Tarým Orman Müdürü Yusuf Gün, AK Parti Silifke Ýlçe Baþkaný Mehmet Emin Kurt, Silifke Ýlçe Jandarma Komutaný Yüzbaþý Bülent Keskinsoy eþlik etti.

Boðsak ve Yeþilovacýk bölgesine geçerek incelemelerde bulunan Bakan Yardýmcýsý Demirtaþ, son durum hakkýnda yetkililerden bilgi aldý.

Daha sonra Yeþilovacýk Jandarma Karakoluna geçen Çevre ve Þehircilik Bakan Yardýmcýsý Mücahit Demirtaþ mahalle muhtarlarýyla istiþare toplantýsýnda bir araya geldi. Demirtaþ, "Afetten etkilenen tüm yerlerde hýzla hareket ederek çalýþmalarýmýzý tamamlýyoruz. Sahada her bir vatandaþýmýzla görüþerek taleplerini dinliyor, çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Biz, bir ve beraberiz. Hasar tespit çalýþmalarýmýzý gece gündüz çalýþarak yapýyoruz. Yangýndan etkilenen tüm köylerimize, mahallelerimize ekiplerimizle gidiyor; incelemelerimizi aralýksýz yürütüyor, vatandaþlarýmýzýn ihtiyaçlarýný karþýlýyoruz. 7/24 esasýyla çalýþarak hiçbir vatandaþýmýzý maðdur etmeyecek, yaralarýmýzý el birliðiyle saracaðýz" dedi.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.