sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK: "BASIN DEMOKRASÝNÝN OLMAZSA OLMAZ BÝR KURUMUDUR"

  •  4 Aðustos 2021 Çarþamba 11:05

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Baþkaný Yýlmaz Karaca, Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Baþkaný Rüstem Kaya Tepe ile federasyon ve cemiyet yönetimini aðýrladý.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Baþkaný Yýlmaz Karaca, Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Baþkaný Rüstem Kaya Tepe ile federasyon ve cemiyet yönetimini aðýrladý. Ziyarette, belediye tarafýndan MGC'ye tahsis edilen bina nedeniyle Gültak'a teþekkür plaketi takdim edildi.

Ziyaretleri nedeniyle TGF ve MGC heyetine teþekkür eden Gültak, basýnýn önemi ve iþlevine dikkat çekerek, Akdeniz Belediyesi olarak MGC için bir bina inþa ederek yer tahsisi saðladýklarýný belirtti. Kiþilerin gelip geçici, kurumlar ve sivil toplum kuruluþlarýnýn ise kalýcý olduðunun altýný çizen Gültak, "Gerek siyaset, gerekse belediye baþkanlýðým döneminde basýný sürekli takip edip önemseyen, gazetecilerle iletiþim içinde olan bir insaným. Gazeteciler sayesinde hizmetlerimizi kamuoyuna ulaþtýrýyoruz. Gazetecilerimiz ile sürekli görüþerek, her fýrsatta ziyaret ediyorum. Zira basýn, demokrasinin de olmazsa olmaz bir kurumudur. Cemiyetimize tahsis ettiðimiz bina ile ilgili konu da Meclisimizden oybirliði ile geçti. Artýk cemiyetimizin kira veya taþýnma sorunu olmayacak, merkezi ve þýk bir yerde hizmet verebilecek. Gazetecilerimiz her þeyin en güzeline layýk. Yakýn bir zamanda cemiyetimize tahsis ettiðimiz bu binamýzýn inþallah resmi açýlýþýna da yine hep birlikte gerçekleþtireceðiz” diye konuþtu.

“Örnek bir merkez olmuþ, tüm ülkeye anlatacaðýz”

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Baþkaný Yýlmaz Karaca da “TGF, MGC'nin ev sahipliðinde yönetim kurulu toplantýsýný gerçekleþtirdi. Artý, Anadolu basýnýnýn sorunlarýnýn da tartýþýldýðý bu toplantýmýzý, Akdeniz Belediyesi'nin bizlere, gazetecilere armaðan edip kazandýrdýðý yeni cemiyet merkezinde gerçekleþtirdik. Gazeteci arkadaþlarýmýz adýna sizlere çok teþekkür ediyoruz. Gerçekten örnek bir merkez olmuþ ve bizler de bu tahsisi tüm Türkiye'ye lanse edeceðiz. Diðer belediyelerimize de bu konuda tavsiyede bulunacaðýz. Akdeniz Belediyesi'nin çalýþmalarýný baþarýlý buluyor ve devamýný diliyoruz. Desteðiniz için tekrar teþekkür ediyorum” diye konuþtu.

MGC Baþkaný Rüstem Kaya Tepe de cemiyet baþkanlarýný Mersin'de aðýrladýklarýný söyledi. Tepe, Mersinli gazetecilere yeni bir cemiyet binasý kazandýrdýðý için Akdeniz Belediye Baþkaný Gültak'a teþekkür etti.

Ziyaretin sonunda TGF Baþkaný Yýlmaz Karaca, gazetecilere tahsis edilen yeni bina nedeniyle Baþkan Gültak'a teþekkür plaketi takdim etti.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.