sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

"DEVLETÝMÝZ, HÜKÜMETÝMÝZ TÜM ÝMKANLARIYLA MÝLLETÝMÝZÝN HÝZMETÝNDEDÝR"

  •  3 Aðustos 2021 Salý 10:31

Hazine ve Maliye Bakaný Lütfi Elvan, Mersin’in Silifke ve Aydýncýk ilçelerindeki orman yangýnlarýnda hasar tespit çalýþmalarýnýn büyük ölçüde tamamlandýðýný belirterek, "Devletimiz, hükümetimiz tüm imkanlarýyla milletimizin hizmetindedir, hizmetinde olmaya devam edecektir" dedi.

Hazine ve Maliye Bakaný Lütfi Elvan, Mersin'in Silifke ve Aydýncýk ilçelerindeki orman yangýnlarýnda hasar tespit çalýþmalarýnýn büyük ölçüde tamamlandýðýný belirterek, "Devletimiz, hükümetimiz tüm imkanlarýyla milletimizin hizmetindedir, hizmetinde olmaya devam edecektir" dedi.

 

Bakan Elvan, orman yangýnlarýnýn yaþandýðý Mersin'in Aydýncýk ilçesinde temaslarda bulundu. 3. gününde kontrol altýna alýnabilen Aydýncýk'taki orman yangýnlarýnýn ardýndan bölgeye giden Bakan Elvan, AFAD Ýl Koordinasyon Kurulu Toplantýsý'na katýldýktan sonra Ýlçe Emniyet Müdürlüðünde açýklamalarda bulundu. Ülkenin son günlerde bazý illerde yürekleri daðlayan, ciðerleri yakan orman yangýnlarýyla karþý karþýya kaldýðýný anýmsatan Elvan, "Özellikle yangýnlarýn söndürülmesi noktasýnda canla baþla ve insan üstü bir mücadeleye hep birlikte þahit olduk. Diðer taraftan yine kahraman ekiplerimiz gece gündüz çalýþarak birçok noktada yangýnlarýn kontrol altýna alýnmasýný saðladý. Ancak halen devam eden yangýnlar var. Bunun için de yoðun bir mücadele sürüyor. Ben öncelikli olarak bu yangýnlarda hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýza Allah'tan rahmet, yaralý olan kardeþlerimize de acil þifalar diliyorum" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.