sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK, SON AÞAMAYA GELEN MERSÝN’E ÝZ BIRAKANLAR MÜZESÝNDEKÝ ÇALIÞMALARI ÝNCELEDÝ

  •  31 Temmuz 2021 Cumartesi 09:16

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, kente iz býrakmýþ sporcular, sanatçýlar, bilim insanlarý ve siyasetçilerin adýnýn yaþatýlacaðý, Mersin’e Ýz Býrakanlar Müzesini ziyaret ederek, son aþamaya gelen çalýþmalarý inceledi.

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, kente iz býrakmýþ sporcular, sanatçýlar, bilim insanlarý ve siyasetçilerin adýnýn yaþatýlacaðý, Mersin'e Ýz Býrakanlar Müzesini ziyaret ederek, son aþamaya gelen çalýþmalarý inceledi.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre Baþkan Gültak, Akdeniz Belediyesi ile Akdeniz Kent Konseyi iþbirliðinde hayata geçirilen bir proje ile kente kazandýrýlan ve yakýn zamanda açýlýþý gerçekleþecek olan 'Mersin'e Ýz Býrakanlar Müzesi'ni, Kent Konseyi Baþkaný Mustafa Erim ve belediyenin teknik ekibiyle birlikte gezerek incelemelerde bulundu ve çalýþmalar hakkýnda bilgi aldý.

Ýncelemesinin ardýndan açýklama yapan Baþkan Gültak, Mersin'de ilk kez bir belediyenin böyle bir müze açtýðýna da dikkat çekti. Özellikle Mersin Valisi Ali Ýhsan Su'ya teþekkür eden Gültak, “Valimiz de çok yakýndan ilgilendi ve birlikte çalýþmalarý bitirmiþ olduk. Ayrýca, müzenin projesini hazýrlayan Akdeniz Kent Konseyi Baþkanýmýz Mustafa Erim'e, yüklenici firma yetkililerine, belediyemiz mühendisleri ve ekip arkadaþlarýmýza da teþekkür ediyorum. Onlarýn sayesinde bu tarihi Mersin Evi bugün bu hale geldi” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.