sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BÜYÜKÞEHÝR EKÝPLERÝ, YANGINDAN ETKÝLENEN HAYVANLAR ÝÇÝN YARDIMA KOÞTU

  •  31 Temmuz 2021 Cumartesi 09:07

Mersin Büyükþehir Belediyesi, 3 ilçede baþlayan yangýnla birlikte bölgede seferberlik ilan ederken, ekipler can dostlarýn da yardýmýna koþtu.

Ýlçe merkezlerinde belirlenen besleme odaklarýna mama býrakan ekipler, olasý bir yardým çaðrýsý için hayvan nakil araçlarý ile 7/24 bölgede teyakkuz halinde bulunuyor.

Mersin Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Tarýmsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesine baðlý ekipler, Aydýncýk, Bozyazý ve Silifke'de çýkan orman yangýnlarýndan etkilenen hayvanlar için de seferber oldu. Yangýn anýndan itibaren hayvanlar için 7/24 bölgede teyakkuzda olan ekipler, ilçe merkezlerindeki hayvanlar için de çeþitli bölgelere mama býraktý.

“Sürekli buradayýz, hizmet vermeye devam ediyoruz”

Yangýnýn baþladýðý ilk andan itibaren sahada görev alan Mersin Büyükþehir Belediyesi Bozyazý Geçici Bakým Evi ve Rehabilitasyon Merkezi görevlisi Veteriner Hekim Tuðba Körlü, “Barýnak olarak Anamur, Aydýncýk ve Bozyazý olmak üzere 3 ilçeye hizmet veriyoruz. Hem Bozyazý hem Aydýncýk bölgesinde yangýnýn baþýndan beri sürekli bölge ile iletiþim halindeyiz. Sürekli günlük kontrollerimizi yapýyoruz. Bakýma muhtaç, yaralý yabani hayvan ve kedi, köpek gibi sokakta yaþayan patili dostlarýmýzýn da yardýmýna koþmaya çalýþýyoruz. Sürekli buradayýz, hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.