sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS ÞEHÝR TÝYATROSU, ‘ÇEHOV VODVÝL’ OYUNU ÝLE MERSÝNLÝ ÝZLEYÝCÝLERLE BULUÞTU

  •  30 Temmuz 2021 Cuma 09:58

Tarsus Þehir Tiyatrosu, Rus edebiyatýnýn dünyaya armaðan ettiði öykücü ve oyun yazarý Anton Pavloviç Çehov’un yazdýðý komedi türündeki “Çehov Vodvil” adlý oyunu ile Mersinli izleyicilerle buluþtu.

Tarsus Þehir Tiyatrosu, Rus edebiyatýnýn dünyaya armaðan ettiði öykücü ve oyun yazarý Anton Pavloviç Çehov'un yazdýðý komedi türündeki “Çehov Vodvil” adlý oyunu ile Mersinli izleyicilerle buluþtu.

Tarsus Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Mersin'in merkez ilçe Yeniþehir Belediyesinin konuðu olarak Atatürk Kültür Merkezinde sahnelenen oyun tiyatroseverlerin yoðun ilgisiyle karþýlandý. Reji ve dramaturji çalýþmalarýný Nihat Çapar'ýn yaptýðý oyunda Murat Çapar, Özmen Güvençli, Derya Güneri, Hacer Öner, Ertan Rüstem ve Ozan Karabulut rol aldý. Anton Pavloviç Çehov'un iki oyunundan derlenen ‘Çehov Vodvil' oyunuyla izleyicinin karþýsýna çýkan Tarsus Þehir Tiyatrosu, Mersin izleyicisinden tam not aldý.

Oyunu izleyen Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan'ýn Tarsus'a kazandýrdýðý kültürel ve sanatsal çalýþmalardan ve tiyatro sanatýna olan katkýlarýndan dolayý teþekkürlerini iletti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.