sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YENÝÞEHÝR BELEDÝYE PERSONELÝ ÝÇÝN YENÝ KAFE AÇILDI

  •  28 Temmuz 2021 Çarþamba 09:13

Mersin’in merkez ilçe Yeniþehir Belediyesi vatandaþlarýn ve belediye personellerinin saðlýklý, hijyenik ve ayný zamanda uygun fiyata yemek yiyebilmeleri için hazýrladýðý Yeni Cafe& Restoraný hizmete açtý.

Mersin'in merkez ilçe Yeniþehir Belediyesi vatandaþlarýn ve belediye personellerinin saðlýklý, hijyenik ve ayný zamanda uygun fiyata yemek yiyebilmeleri için hazýrladýðý Yeni Cafe& Restoraný hizmete açtý.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, daha önce Ata Tenis Kulübünde Yeni Cafe Ata ve Özgecan Gençlik Merkezinde açýlan Yeni Cafe Özgecan'ýn ardýndan Yeni Cafe&Restoran da hizmete girdi. Yeniþehir Belediyesi ana hizmet binasýnýn güneyinde bulunan Kaya Mutlu Parký içerisinde daha önce Yeniþehir Kent Konseyi'nin kullandýðý bina restore edilerek modern hale getirildi. Hizmete giren Yeni Cafe&Restoran Yeniþehir halkýnýn ve belediye personellerinin saðlýklý, hijyenik ve uygun fiyata yemek yiyebilecekleri, oturup dinelebilecekleri bir mekan haline geldi.

Öðlen yemeði saatlerinde uygun fiyata üç çeþit yemek hizmeti veren Yeni Cafe& Restoran akþamlarý da ýzgara çeþitleriyle hizmet verecek. Cafenin önünde bulunan büyük meydan ise nikâh, niþan, doðum günü gibi organizasyonlar ve konser alaný olarak deðerlendirilecek. Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit de restore edilerek hizmete giren Yeni Cafe& Restoran'da yemek yedi ve çalýþanlarla sohbet etti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.