sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN YILMAZ’DAN BAKAN SELÇUK’A ’MASAL EVÝ’ SÖZÜ

  •  28 Temmuz 2021 Çarþamba 08:55

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, bir dizi program kapsamýnda dün Mersin’e gelen Milli Eðitim Bakaný Ziya Selçuk’a, Toroslar ilçesine bir ’masal evi’ açacaklarýnýn sözünü verdi.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, bir dizi program kapsamýnda dün Mersin'e gelen Milli Eðitim Bakaný Ziya Selçuk'a, Toroslar ilçesine bir 'masal evi' açacaklarýnýn sözünü verdi.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, dünkü Yeniþehir Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen 'Ziya Öðretmen ile Eðitim Buluþmalarý' programýna eþi Meltem Yýlmaz ile katýlan Baþkan Yýlmaz, Bakan Ziya Selçuk'a günün anýsýna Orhun Kitabelerinin minyatür örneðini takdim etti. Bakan Selçuk da Baþkan Yýlmaz'a bu anlamlý hediyesinden dolayý teþekkür etti. Sahneden katýlýmcýlara seslenerek Baþkan Yýlmaz'ýn 'masal evi' müjdesini açýklayan Bakan Selçuk, "Buradan bir müjdemiz var. Toroslar Belediyemiz bir masal evi açacak. Baþkanýmýza teþekkür ediyoruz" ifadelerini kullandý.

"Çocuklarýmýzýn saðlýklý ve mutlu bireyler olarak yetiþmesi en büyük arzumuz"

Bakan Selçuk'u Mersin'de aðýrlamaktan büyük bir onur duyduklarýný söyleyen Yýlmaz, "Çocuklarýmýz bizim geleceðimiz. Onlarýn saðlýklý ve mutlu bireyler olarak yetiþmesi ve en güzel eðitimi almalarý en büyük arzumuz. Bunun için imkanlarýmýz ölçüsünde elimizden geleni yapýyoruz ve yapmaya devam edeceðiz. Ülkemiz büyük bir kültürel mirasa sahip. Anadolu Masallarý Projesi de çocuklarýmýzýn sosyal ve duygusal geliþimlerine katký saðlayacak önemli bir çalýþma. Bu projenin ilçemizde olmasý ve çocuklarýmýzýn Türk masal kahramanlarýný tanýyarak büyümeleri bizleri de mutlu edecektir" diye konuþtu

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.