sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAKAN SELÇUK: "DOÐAYLA ÝÇ ÝÇE EÐÝTÝM"

  •  27 Temmuz 2021 Salý 10:37

Milli Eðitim Bakaný Ziya Selçuk, "Doðayla iç içe, doðayla barýþýk bir þekilde eðitimin aslýnda nasýl olabileceðini dünya çapýnda bir örnek olarak göstermiþiz" dedi.

Milli Eðitim Bakaný Ziya Selçuk, "Doðayla iç içe, doðayla barýþýk bir þekilde eðitimin aslýnda nasýl olabileceðini dünya çapýnda bir örnek olarak göstermiþiz" dedi.

Bakan Selçuk, telafi eðitimleri kapsamýnda geldiði Mersin'in Erdemli ilçesinde Doða ve Fen Okulu'nu ziyaret etti. Bakan Selçuk, burada oyun sahalarýný ve atölyeleri inceledi. Öðrencilerle birlikte mangalda mýsýr piþiren Bakan Selçuk, öðrencilerin sopa ile top taþýma oyununa katýldý. Öðrencilerin heyecan dolu yarýþýna da eþlik eden Bakan Selçuk, sahile gelerek önce kum zambaðý ekti, ardýndan da öðrencilerle birlikte balýk tuttu. Bakan Selçuk, aðaç dallarýndan hazýrlanan sembolik 'Doða ve Fen Tv' ekranýndan bir konuþma yaptý. Bakan Selçuk yaptýðý konuþmada, "Deðerli arkadaþlar, sevgili meslektaþlarým, dünyanýn en büyük televizyonlarýndan birisi olan doða ve fen televizyonundayýz. Ve bugün burada olmaktan inanýlmaz mutluyum. Öðretmen arkadaþlarýmýzýn çok yüksek bir fedakarlýkla gerçekten büyük bir özveriyle ortaya koyduklarý bu projenin bütün Türkiye'de ilçeler seviyesinde olmasý benim en büyük hayalim. Ve bu hayalimin bu þekilde somuta getirilmiþ olmasý, hayata geçirilmiþ olmasý benim açýmdan son derece sevindirici. Ve bunu bir fikir olarak yaþamak, fikir olarak duymak elbette önemli bir konu ama bunu gerçekten yapmýþ olmak ve burada çocuklarýn yaþantýlarýný görmek, deneyimlerinin, kütüphanelerinin nasýl zenginleþtiðini fark etmek inanýlmaz kýymetli. Ben emeði geçen herkese çok çok teþekkür ediyorum. Böyle bir ortamý bu þekilde güzelleþtirip doðayla iç içe, doðayla barýþýk bir þekilde eðitimin aslýnda nasýl olabileceðini dünya çapýnda bir örnek olarak göstermiþiz" dedi.

Bakan Selçuk, program sonunda öðrencilere kendi elleriyle hazýrladýðý Mersin'e özgü tantuni ve cezerye ikramýnda bulundu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.