sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE PÝKAP KÖPRÜDEN UÇTU: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

  •  24 Temmuz 2021 Cumartesi 12:15

Mersin’de köprüden narenciye bahçesine uçan özel bir üniversiteye ait pikapta bulunan 2 kiþi hayatýný kaybetti, 1 kiþi de aðýr yaralandý.

Mersin'de köprüden narenciye bahçesine uçan özel bir üniversiteye ait pikapta bulunan 2 kiþi hayatýný kaybetti, 1 kiþi de aðýr yaralandý.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Yeniþehir ilçesi 34. Cadde üzerinde Mersin Stadyumu karþýsýnda meydana geldi. Halil Çapar (44) yönetimindeki özel bir üniversiteye ait 33 TU 175 plakalý pikap, Mersin Stadyumu karþýsýnda bulunan köprüden bariyerleri kýrarak narenciye bahçesine uçtu. Yaklaþýk 20 metre yükseklikten aþaðý uçan pikapta bulunan Halil Çapar, eþi Dilek Çapar (46) ile 22 yaþýndaki kýzý Dilek Çapar aðýr yaralandý. Çevredekilerin ihbarý üzerine olay yerine çok sayýda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edilirken, bölge kordonla çevrildi. Kullanýlmaz hale gelen pikaptan sürücü Halil Çapar ile kýzý Dilek Çapar'ýn cansýz bedeni çýkarýlýrken, Fatma Çapar ise aðýr yaralý olarak ambulansla Mersin Üniversitesi Týp Fakültesi Hastanesine kaldýrýldý. Hayatýný kaybeden baba ile kýzýnýn cansýz bedenleri, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptýðý çalýþma sonrasý otopsi yapýlmak üzere hastaneye kaldýrýldý.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.