sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KEMAL KILIÇDAROÐLU, MERSÝN’DE

  •  7 Temmuz 2021 Çarþamba 08:10

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu, bir dizi ziyaret ve toplantýya katýlmak üzere Mersin’e geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu, bir dizi ziyaret ve toplantýya katýlmak üzere Mersin'e geldi. Meþalelerle karþýlanan Kýlýçdaroðlu, Mersin Büyükþehir Belediyesi'nin hayata geçirdiði 'Kýr Çiçekleri Projesi' kapsamýnda eðitim alan çocuklarla bir araya geldi.

Bir dizi ziyaret ve toplantýya katýlmak üzere Mersin'e gelen Kýlýçdaroðlu, gençler tarafýndan meþalelerle karþýlandý. Ýlk olarak Macit Özkan Spor Kompleksi içinde bulunan Kýrçiçeði Kýz Yurdunu ziyaret eden Kýlýçdaroðlu, burada çocuklarla buluþtu. Ziyarette Kýlýçdaroðlu'na Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer ile parti yöneticileri eþlik ederken, yurtta eðitim alan çocuklar tarafýndan mini bir konser verildi. Eðiticilerden proje hakkýnda bilgiler de alan Kýlýçdaroðlu, söz isteyen minik kýz çocuklarýný da tek tek dinledi. Çocuklarla zaman zaman þakalaþan Kýlýçdaroðlu, çocuklara isteklerini de sordu.

Ziyaretin sonunda çocuklara baþarýlar dileyen Kýlýçdaroðlu, "Ailelerinize benim selamýmý söylerseniz çok mutlu olurum. Hepinize baþarýlar. Umarým hayatýn bir baþka evresinde tekrar görüþürüz. O zaman siz daha da büyüyeceksiniz, belki daha önemli yerlerde olacaksýnýz. Hepinizin huzurunda bu güzel tesisi kazandýran Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Vahap Seçer'e teþekkür ediyorum. Sizlere baþarý dilemek benim görevim. Umarým keyifli bir birliktelik yaþarsýnýz, arkadaþlýklarýnýz olacak. Ancak arkadaþlýðýnýzý yaþam boyunca unutmayýn. Çünkü dostluklar çok önemli" þeklinde konuþtu

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.