sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MOTOR TUTKUNLARI PAZAR GÜNÜ MOTO DRAG YARIÞINDA BULUÞACAK

  •  2 Temmuz 2021 Cuma 08:35

Akdeniz Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Mersin Motosiklet Spor Kulübü iþbirliðinde Adanalýoðlu Kulak Mahallesinde “Moto Drag Yarýþmasý” düzenlenecek.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, motosiklet severleri 4 Temmuz 2021 Pazar günü 09.00-18.00 saatleri arasýnda gerçekleþecek yarýþlarý izlemeye davet etti.

Akdeniz Belediyesi, motosiklet sevdalýlarýný, binlerce kiþinin katýlýmýyla gerçekleþecek güzel bir etkinlikte buluþturuyor. Baþkan Muhammet Mustafa Gültak, vatandaþlarý 4 Temmuz 2021 Pazar günü binlerce kiþinin katýlýmýyla organize edilecek olan Moto Drag Yarýþmasýnýn heyecanýna ortak olmaya davet etti.

“4 Temmuz'da heyecan dolu bir gün bizleri bekliyor”

Baþkan Gültak, Moto Drag Yarýþmasý öncesi Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Mersin Ýl Temsilcisi ve Mersin Motosiklet Spor Kulübü Baþkaný Yusuf Güder, Yönetim Kurulu Üyeleri ve motosiklet sporcularýyla belediye binasý önünde bir araya geldi. Yarýþa katýlacak olan motosikletleri inceleyip bilgi alan Gültak, "Mersin'de 4 Temmuz'da heyecan dolu bir gün bizleri bekliyor olacak. Çok heyecanlýyýz. Sporun ve sporcunun yanýnda olmaya devam ediyoruz. 50'ye yakýn yarýþmacý ve 5 binin üzerinde bir seyirci beklentimiz var. Çok fazla talep oldu. Bu yarýþ sayesinde Akdeniz'i ve dolayýsýyla Mersin'i de tanýtmýþ olacaðýz" diye konuþtu.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.