sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÝÞÝTME ENGELLÝLER SÜPER LÝGÝ ÞAMPÝYONU KARÞIYAKA OLDU

  •  26 Haziran 2021 Cumartesi 08:49

Karabük’te düzenlenen 2020-2021 Sezonu Ýþitme Engelliler Futbol Süper Ligi’nde Karþýyaka ÝESK þampiyon oldu.

Türkiye Ýþitme Engelliler Spor Federasyonu tarafýndan Karabük'te düzenlenen Ýþitme Engelliler Türkiye Süper Lig finaline adýný yazdýran Ýzmir ekiplerinden Karþýyaka ÝESK ve Bornova SSK takýmlarý Dr. Necmettin Þeyhoðlu stadýnda karþý karþýya geldi.

Normal süresi golsüz sona eren müsabakada 111. dakikada Karþýyaka ÝESK bulduðu golle rakibini 1-0 maðlup ederek Ýþitme Engelliler Türkiye Süper Ligi þampiyonu oldu. Bornova SSK ise ligi 2. tamamladý.

Karþýlaþma sonunda sporculara madalya ve þampiyonluk kupasýný Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Türkiye Ýþitme Engelliler Spor Federasyonu (TÝESF) Baþkaný Yakup Ümit Kihtir, TÝESF Asbaþkaný Serhat Öztürk, TÝESF Futbol Milli Takýmlar Teknik Direktörü Ramazan Karacif ile Karabük Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Coþkun Güven verdi. Tören sonrasý gazetecilere açýklamalarda bulunan Karþýyaka ÝESK Teknik Direktörü Ýbrahim Günal, þampiyon olduklarý için çok mutlu olduklarýný söyleyerek, "Turnuva kýsa ve 10 günlüktü ama bizim için çok uzun maratondu. Pandemiden dolayý bütün oyuncular çok dinlenmiþti. Arka arkaya maçlar oynadýk. Bunun sakatlýklarýn olacaðýný ve maratonun uzun olacaðýný biliyorduk. Þampiyonluða uzandýðýmýz için mutluyuz" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.