sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

"20 GEZÝCÝ KÜTÜPHANE PROJESÝ"NÝN ÝLK DURAÐI TARSUS HUZUREVÝ

  •  23 Haziran 2021 Çarþamba 11:44

Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyette bulunan Gençlik Derneði’nin ’20 Gezici Kütüphane Projesi’nin ilk duraðý Tarsus Huzurevi oldu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde faaliyette bulunan Gençlik Derneði'nin '20 Gezici Kütüphane Projesi'nin ilk duraðý Tarsus Huzurevi oldu.

Tarsus Gençlik Derneði Baþkaný Deniz Durmuþ Özdemir '20 Gezici Kütüphane Projesi' ile ilgili yaptýðý açýklamada, “Pandemi sürecince kurallara uyarak büyük sabýr gösteren Tarsus Huzurevi'nin yaþ almýþ sakinleri ve onlara büyük bir sevgiyle hizmet eden Tarsus Huzurevi'nin özverili Personeli için '20 Gezici Kütüphane Projesi'nin startýný Tarsus Huzurevi'nde vermiþ bulunmaktayýz. Tarsus'ta faaliyet gösteren bazý kurumlara da yapmayý planladýðýmýz her gezici kütüphaneye 200'e yakýn kitap koyarak kitap severlere sunmayý planlýyoruz. Önümüzdeki hafta Tarsus Kadýn Doðum Hastanesi ve Tarsus Devlet Hastanesi'nde de gezici kütüphanelerimizi kuracaðýz. Baðýþçýlarýmýzýn desteði ile gerçekleþtirdiðimiz kütüphanelerimize sizlerin de desteðini bekliyoruz" dedi.

Tarsus Gençlik Derneði'nin '20 Gezici Kütüphane Projesi' kapsamýnda Tarsus Huzurevi'nde baðýþlarýn desteði ile kurduðu kütüphaneden duyduklarý memnuniyeti dile getiren Tarsus Huzurevi'nin sakinleri "Kitap okumak insanýn iletiþimini güçlendirir. Mantýklý kýlar. Bol bol okumak lazým . Televizyon izlemek, internette takýlmak, insana çok bir þey katmaz. Kitap okumak sevgiyi güçlendirir. Birlikteliði ve hoþgörüyü devam ettirir. Bu güzel düþünce için teþekkür ederiz" dediler.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.