sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK, AKDENÝZ’E YAPILAN SPOR YATIRIMLARINI ANLATTI

  •  15 Haziran 2021 Salý 10:22

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, ilçeye yapýlan ve 30 milyon lirayý aþan spor yatýrýmlarýný, yenilenen saha ve tesisleri, ayrýca belediyenin sanat ve kültürel etkinliklerini anlattý.

Baþkan Gültak, katýldýðý bir televizyon programýnda, pandemi döneminde ilçede gerçekleþtirilen spor, sanat ve kültürel hizmet ve projeleri anlattý. Göreve geldiklerinde, Akdeniz'in spor tesisleri açýsýndan en fakir ilçelerden biri olduðunu söyleyen Gültak, "Fakat hem bakanlýklarýmýzla hem de Spor Toto Teþkilatý ile yaptýðýmýz proje ve anlaþmalarla Akdeniz'de artýk birçok spor tesisimiz mevcut. Akdeniz'e, 2 yýlda 30 milyon TL'yi aþan yatýrýmlarla yeni tesisler kazandýrdýk, mevcut tesislerimizi yeniledik. Sporu, sanatý ve kültürü önemsiyoruz. Akdeniz, geçmiþte terör ve uyuþturucu ile anýlan bir ilçe idi. Bugün ise bir yandan spor, bir yandan kültürel-sanatsal faaliyetlerle Akdeniz'de artýk barýþ, kardeþlik ve sevgi var” dedi.

Akdeniz yeni spor kazanýyor, mevcut tesisler yenileniyor

Sözlerini, “Seçim öncesinde ziyaret ettiðim mahallelerde annelerimiz, çocuklarý için yüzme havuzlarý, spor tesisleri ve yeni parklar yapýlmasýný istediler. Biz de 2019'un yazýnda portatif havuzlarýmýzý okul bahçelerimize kurduk ve yaklaþýk 5 bin çocuðumuza yüzme öðrettik” diyerek sürdüren Gültak, merkez-kýrsal ayýrýmý yapmadan Akdeniz'in tamamýna yeni spor tesisleri kazandýrmaya, mevcut tesisleri baþtan sona yenileyip modern hale getirdiklerini, kapasitelerini arttýrýp sporcular ve vatandaþlarýn hizmetine açmaya devam ettiklerinin altýný çizdi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.