sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KIZLARINI ÖLDÜRDÜÐÜ ÝDDÝA EDÝLEN AÝLE, HAKÝM KARÞISINA ÇIKTI

  •  29 Mayýs 2021 Cumartesi 10:20

Mersin’de 2019 yýlýnda evlerinin banyosunda kafasýndan tabanca ile vurularak öldürülen 5 aylýk hamile 17 yaþýndaki Ýrem B.’nin katil zanlýsý olan aile üyesi 7 kiþi, ilk kez hakim karþýsýna çýktý. Suçlamalarý kabul etmeyen anne Saadet B., "Bir anne olarak suçlamalarý kabul etmiyorum. Hem ciðerimiz yandý hem de ceza yedik" dedi.

9. Aðýr Ceza Mahkemesindeki duruþmaya, tutuklu sanýklar baba Kasým B., anne Saadet B., aðabeyler Vedat B., Mehmet Ali B., amcalar Ýbrahim B., Mehmet Veyis B. ve M.B. ile taraf avukatlarý katýldý. Duruþmada savunma veren baba Kasým B., kendisine yönelik yapýlan suçlamalarý kabul etmediðini, daha önceki ifadelerinin baský altýnda alýndýðýný söyleyerek, kýzýnýn ölümüyle kendilerinin bir ilgisi olmadýðýný, kýzlarýnýn intihar ettiðini ifade etti. Olaydan bir gün önce kýzýný eþiyle birlikte doktora götürdüklerini ve muayene ettirdiklerini aktaran Kasým B., "Denildiði gibi cinayet iþleyecek olsak neden bir gün öncesinde kýzýmý doktora götüreyim, ilaçlarýný alayým. Bir de bizim Urfa'da kaldýðýmýz köyün etrafý bað bahçe, ormanlýk alan. Eðer bir cinayet iþleyecek olsak, Mersin'e neden gelelim? Þehir merkezinde neden ev kiralayalým? Kýzýmýn ölmesiyle ilgili herhangi bir aile kararý yoktur" þeklinde konuþtu.

"Hiçbir þeyi ciðerime deðiþmem"

Kendisiyle ilgili yapýlan suçlamalarý kabul etmeyen anne Saadet B. ise kýzýyla birlikte olaydan bir gün önce doktora gittiðini belirterek, "Doktordan çýktýðýmýzda kýzým bana doktorun verdiði ilaçlarý kullanmayacaðýný söyledi. Nedenini sorduðumda ise 'ölürüm de bu çocuðu doðurmam' dedi. Ben de ondan sonra korktum ve hiç yalnýz býrakmak istemedim. Olayýn gerçekleþtiði gün eþim ve oðlum dýþarý çýkacaktý. Kýzým beni de evden göndermek için bana havlu almam gerektiðini söyledi. Ben de evden çýktým. Döndüðümde zile bastým ama kapýyý kimse açmadý. Anahtarýmla girdim kýzýma seslendim fakat cevap gelmedi. Banyoya gittiðimde onu yerde gördüm. Hemen pencereye doðru giderek 'imdat' diye baðýrdým. Kýzýmýn yanýnda benim kullandýðým psikiyatri haplarý ve tabanca bulunuyordu. Bir anne olarak bana yapýlan suçlamalarý kabul etmiyorum. Benim kýzým intihar etti. Bizim hem ciðerimiz yandý hem ceza yedik. Deðil eþim, deðil kayným hiçbir þeyi ciðerime deðiþmem" diye konuþtu.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
BÝR DRÝFT ATTI, 50 BÝN TL CEZA YEDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.