sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

“GELÝN BU PROJEYÝ BÝRLÝKTE GERÇEKLEÞTÝRELÝM”

  •  20 Mayýs 2021 Perþembe 09:44

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, Çay Mahallesinde TOKÝ tarafýndan yapýmý devam eden yerinde kentsel dönüþüm projesi ile ilgili mahalle sakinlerinin maðdur edileceði yönünde dedikodular yayýlmak istendiðine dikkat çekerek, “Kimsenin sizi kandýrmasýna izin vermeyin.

Hiç kimseyi evinden yurdundan, iþinden etmeyeceðiz. Asla böyle bir þey yok. Gelin çay mahallemize yakýþan bu projeyi birlikte gerçekleþtirelim” dedi.

 

Akdeniz Belediye Baþkaný Gültak, beraberinde Baþkan Yardýmcýsý Celal Kurt, Meclis Üyesi Aydýn Egin, birim müdürleri ve Mahalle Muhtarý Ahmet Akyol ile birlikte Çay Mahallesini gezdi, esnafý ziyaret etti. Ahmet Kaya Parký yanýnda vatandaþlarla bir araya gelerek taleplerini dinleyen Baþkan Gültak, biten ve devam eden hizmet ve projeler hakkýnda da vatandaþlara bilgiler verdi.


 

“Bizim söylediklerimiz dýþýnda hiç kimseye inanmayýn”

 

TOKÝ projesinin devam ettiðini ve haziran sonu, temmuz baþý gibi bitmiþ olacaðýný kaydeden Gültak, “Mahalleye, baþka siyasi partilerden arkadaþlar, meclis üyeleri de geliyor. Ýçinizde farklý partilere oy veren kardeþlerimiz elbette var. Hepsi baþýmýzýn tacýdýr. Ama ben de Akdeniz Belediye Baþkaný olarak bu projenin her aþamasýnda yanýnýzda olacaðým ve Çay Mahallesini batýda bulunan konforlu; sizlerin ve çocuklarýnýzýn mutlu, saðlýklý yaþamasýný saðlayacak deðiþimi birlikte gerçekleþtireceðimizi bir kez daha altýný çizerek ifade etmek istiyorum. Tek amacýmýz; Akdeniz'de yaþayan tüm vatandaþlarýmýzýn yaþam kalitesini yükseltmek, kent yaþamýnýn saðladýðý bütün kolaylýk ve nimetlerden faydalanmalarýný saðlamaktýr” dedi.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.