sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE ÇOK DONANIMLI PARK

  •  7 Mayýs 2021 Cuma 10:53

Akdeniz Belediyesi ve Erzurum Büyükþehir Belediyesi’nin katkýlarýyla Özgürlük Mahallesi’nde inþasýna baþlanan ve 9.5 dönüm büyüklüðünde bir alana yapýlacak Sekmen Parký’nda sona gelindi. Park tamamlandýðýnda içerisinde, halý saha, birkaç spor tesisi ve oyun gruplarý olacaðý bildirildi.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, birim müdürleri ve Özgürlük Mahallesi Muhtarý Mahmut Ergüvan ile birlikte Özgürlük Mahallesi'nde, Devlet Demiryollarý'na (TCDD) ait 12 dönümlük arazi üzerinde yapýmýna baþlanýlan ve bittiðinde toplam 9 buçuk dönüme sahip olacak Sekmen Parkýnda incelemelerde bulundu.

Burada açýklamalarda bulunan Gültak, parka Erzurum Büyükþehir Belediye baþkanýnýn soyadýný verdiklerini kaydederek, "Bulunduðumuz arazi de hemen karþý taraftaki arazi de TCDD'ye ait. Biz bu araziyi TCDD'den kiraladýk. Erzurum Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Mehmet Sekmen'in burada emeði çoktur. Bu yüzden parkýmýza baþkanýmýzýn soyadýný verdik. Yoðun çabalarýmýz sonucunda Sekmen Parký bugünkü halini aldý" dedi.

Sekmen Parkýnýn henüz tam bitmediðini ifade eden Gültak þunlarý söyledi:

"Halý sahasý, birkaç spor tesisi ve oyun gruplarý da yerleþecek. Eksiklerimiz var. Yaklaþýk bir ay sonra Sekmen Parký tamamlanmýþ olacak. Parkýmýz, Özgürlük Mahallesi baþta olmak üzere diðer mahallelerimize de hizmet verecek. Mahallelerimize biz bu tür parklarý açmaya devam ediyoruz. Sosyal ve kültürel projeler noktasýnda yeni alanlar da açacaðýz. Yakýnda Özgürlük Mahallesi'ne güzel bir kültür evi daha yapacaðýz."

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.