sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKÝB BAÞKANLIK BAYRAÐINI NEJDAT SÝN DEVRALDI

  •  5 Mayýs 2021 Çarþamba 10:59

Akdeniz Ýhracatçý Birlikleri’nin (AKÝB) yeni dönem Koordinatör Baþkaný, Akdeniz Yaþ Meyve Sebze Ýhracatçýlarý Birliði Yönetim Kurulu Baþkaný Nejdat Sin oldu.

Akdeniz Ýhracatçý Birlikleri'nin (AKÝB) yeni dönem Koordinatör Baþkaný, Akdeniz Yaþ Meyve Sebze Ýhracatçýlarý Birliði Yönetim Kurulu Baþkaný Nejdat Sin oldu.

Akdeniz Ýhracatçý Birlikleri Yönetim Kurulu Baþkanlarýnýn almýþ olduklarý prensip kararý gereðince her yýl koordinatör baþkanlýk ve koordinatör baþkan yardýmcýlýðý görevi AKÝB Yönetim Kurulu Baþkanlarý arasýnda dönüþümlü olarak deðiþiyor. Bu çerçevede Nejdat Sin Koordinatör Baþkanlýk görevini Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller Ýhracatçýlarý Birliði Yönetim Kurulu Baþkaný Huriye Yamanyýlmaz'dan devralýrken, AKÝB Koordinatör Baþkan Yardýmcýlýðý görevini ise Akdeniz Mobilya, Kaðýt ve Orman Ürünleri Ýhracatçýlarý Birliði Yönetim Kurulu Baþkaný Refik Onur Kýlýçer üstlendi.

Türkiye yaþ meyve sebze sektöründe koordinatörlük ve sekreterya hizmetlerini yürüten Akdeniz Yaþ Meyve Sebze Ýhracatçýlarý Birliði'nde 2018 yýlýndan beri Yönetim Kurulu Baþkanlýðý görevini sürdüren Nejdat Sin, AKÝB olarak bugüne kadar olduðu gibi bugünden sonra da Türkiye'nin kalkýnmasýna güçlü destek vermek için büyük bir gayretle çalýþmaya devam edeceklerini söyledi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
BÝR DRÝFT ATTI, 50 BÝN TL CEZA YEDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.