sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK, YENÝLENEN KAZANLI ÇOK AMAÇLI SPOR TESÝSÝNDE ÝNCELEMELERDE BULUNDU

  •  5 Mayýs 2021 Çarþamba 10:46

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, belediye tarafýndan baþtan sona yenilenen Kazanlý Çok Amaçlý Spor Tesisinde incelemelerde bulundu

Gültak, “Akdeniz ilçemizde yaþayan tüm insanlarýmýza dokunuyor, bütün mahallelerimize hizmet veriyoruz. Sadece 5 yýl içinde Akdeniz, hiç kimsenin inanmadýðý bir þekilde deðiþmiþ olacak” dedi.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Baþkan Gültak, tüm donatýlarýyla yenilenen, sentetik çim ile kaplanarak FÝFA ölçülerine sahip hale getirilerek vatandaþlara kazandýrýlan Kazanlý Mahallesindeki çok amaçlý modern spor tesisini ziyaret etti. Gültak'a, Baþkan Yardýmcýsý Mustafa Arslan ve Kazanlý Mahallesi Muhtarý Süleyman Serin de eþlik etti.

Futbol, voleybol, basketbol ve badminton oynanabilecek

Yenileme çalýþmasý hakkýnda bilgi veren Baþkan Gültak, standart FIFA ölçülerine göre yenilenen sentetik yüzeyli çim futbol sahasýna 400 kiþilik tribün yapýldýðýný, çok amaçlý hale getirilen tesiste voleybol, basketbol ve badminton da oynanabileceðini belirtti. Gültak, çevresine tel örgüler çekilen tesisin ayrýca soyunma odalarýnýn yenilendiðini, 2 yedek kulübesi, 2 basýn kulübesi, 2 engelli kulübesi ve soyunma odalarý kazandýrdýklarýný da kaydetti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.