sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ KARÝYER MERKEZÝ, ‘ONLÝNE KARÝYER GÜNLERÝ’NE EV SAHÝPLÝÐÝ YAPACAK

  •  1 Mayýs 2021 Cumartesi 09:54

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kariyer Merkezi, 6-7 Mayýs’ta düzenlenecek olan ‘Online Kariyer Günleri’ne ev sahipliði yapacak.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kariyer Merkezi, 6-7 Mayýs'ta düzenlenecek olan ‘Online Kariyer Günleri'ne ev sahipliði yapacak. Ulusal ve uluslararasý markalarýn yöneticiliðini yapan 17 uzman isim programa çevrimiçi konuk olacak.

Mersin Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Baþkaný Vahap Seçer'in vizyon projesi olan Kariyer Merkezi, önemli çalýþmalara imza atmaya devam ediyor. Kariyer Merkezi, 6-7 Mayýs'ta düzenlenecek olan Online Kariyer Günlerine ev sahipliði yapmaya hazýrlanýyor. Ýki gün sürecek ve 6 oturumda gerçekleþtirilecek Kariyer Günlerinde 17 davetli konuþmacý, ‘Kariyerinde Fark Yarat' sloganýyla üniversiteliler ile buluþacak.

Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, ulusal ve uluslararasý markalarýn yöneticiliðini yapan çok önemli 17 ismin Online Kariyer Günlerine konuk olup öðrencilerle buluþacaðýný belirtti. Özada, Kariyer Günlerinin planlama sürecinde üniversiteler ve paydaþlarýyla sýk sýk bir araya gelerek öðrenciler için en önemli gündem ve bu gündemi en iyi þekilde aktaracak isimler üzerine çalýþtýklarýný vurguladý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.