sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE 17 GÜNLÜK SOKAÐA ÇIKMA YASAÐI BAÞLADI

  •  30 Nisan 2021 Cuma 10:17

Tüm dünyayý etkisi altýna alan korona virüs dolayýsýyla tüm Türkiye’de olduðu gibi sokaða çýkma yasaðý ilan edilen Mersin’de de caddeler ve sokaklar sessizliðe büründü.

Tüm dünyayý etkisi altýna alan korona virüs dolayýsýyla tüm Türkiye'de olduðu gibi sokaða çýkma yasaðý ilan edilen Mersin'de de caddeler ve sokaklar sessizliðe büründü.

 

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, Kabine Toplantýsý sonrasý yaptýðý açýklamada, tüm Türkiye'de tam kapanmaya geçileceðini ve bugün saat 19.00'da baþlayan sokaða çýkma yasaðýnýn, 17 Mayýs sabah 05.00'a kadar uygulanacaðýný duyurmuþtu. Bugün baþlayan yasakla birlikte, tüm Türkiye'de üst düzey önlemler alýndý. Sokaða çýkma yasaðý ilan edilen Mersin'de de caddeler ve sokaklar sessizliðe büründü. Kentin en iþlek caddeleri ve sokaklarý tamamen boþalýrken, sadece çalýþma zorunluluðu olanlar ve genelge ile izin verilenlerin dýþarýda olduðu görüldü. Güvenlik güçleri kentin belirli noktalarýnda uygulama noktalarý oluþtururken, az sayýda geçen araçlarý tek tek durdurarak, vatandaþlarýn neden dýþarý çýktýðýný soruyor. Sokaða çýkma yasaðýndan muaf olan vatandaþlar kontrollerden sonra yoluna devam ederken, izni olmayan vatandaþlara da adli ve idari iþlem yapýlýyor. Yollarda çok az sayýda araç bulunurken, yaya olarak gezen vatandaþýn ise yok denecek kadar az olduðu görüldü.

 

Öte yandan kentin boþ hali drone ile havadan görüntülendi. Görüntülerde þehir tamamen boþalýrken, vatandaþlarýn yasaða uyduðu görüldü

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.