sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN OTOGARINDA TAM KAPANMA ÖNCESÝ KORONA VÝRÜS DENETÝMÝ

  •  29 Nisan 2021 Perþembe 10:16

Mersin’de trafik ekipleri, tam kapanma öncesi otogarda uygulama yaparak hem vatandaþlara hem de þoförlere uyulmasý gereken kurallarla ilgili bilgi verdi.

Mersin'de trafik ekipleri, tam kapanma öncesi otogarda uygulama yaparak hem vatandaþlara hem de þoförlere uyulmasý gereken kurallarla ilgili bilgi verdi. Ekipler ayrýca yolcularýn maske ve HES kodlarýna da bakarken, þoförlerin alkol durumu da kontrol edildi.

 

Mersin Emniyet Müdürlüðü'ne baðlý Trafik Denetleme Þube Müdürlüðü ekiplerince korona virüs tedbirleri kapsamýnda Mersin Otogarý'nda yapýlan uygulamada hem yolcular hem de otobüs þoförleri bilgilendirildi. Yarýn baþlayacak tam kapanma öncesi yapýlan denetimlerde, yolcularýn uymasý gereken kurallar tek tek anlatýlýrken, maske ve HES kodu kontrolü de yapýldý. Vatandaþlarý sosyal mesafe, hijyen ve maske konusunda uyarýlarda bulunan ekipler, yolculuk boyunca özellikle maskelerini çýkarmamalarýný istedi. Þoförlerin ehliyetlerini ve alkol durumunu da kontrol eden ekipler, kapanma döneminde kapasitenin yüzde 50'sinden fazla yolcu alýnmamasýný istedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.