sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜYLE ÞANTAJ YAPAN SANIKTAN "YAÞINDAN HABERDAR DEÐÝLDÝM" SAVUNMASI

  •  27 Nisan 2021 Salý 09:32

Mersin’de 18 yaþýndaki genç kýzýn müstehcen görüntülerini gizlice çekerek þantaj yaptýðýný, ayrýlmak istediðinde de bu görüntüleri yayýnladýðý iddia edilen sanýk, 2. kez hakim karþýsýna çýktý. Görüntüleri genç kýzýn rýzasý ile birlikte çektiklerini ileri süren sanýk, görüntüleri eski kýz arkadaþýndan baþka kimseye göndermediðini ve izletmediðini, ayrýca D.N.P.’nin de yaþýndan haberi olmadýðýný iddia etti.

Mersin'in Erdemli ilçesinde annesiyle birlikte yaþayan 18 yaþýndaki üniversite öðrencisi D.N.P., eski erkek arkadaþý H.G.'nin (23) müstehcen görüntülerini gizlice çekerek þantaj yaptýðýný ve daha sonra da bunlarý yayýnladýðý iddiasýyla 2020 Haziran ayýnda savcýlýða suç duyurusunda bulundu. Olay tarihinde 18 yaþýndan küçük olan genç kýzýn verilen takipsizlik kararýna itiraz etmesinin ardýndan ‘müstehcenlik' suçlamasýyla dava açýlýrken, ilk duruþma Mersin 21. Asliye Ceza Mahkemesinde 3 Mart 2021 tarihinde görüldü. Ancak, þüpheli H.G. askerlik görevini yerine getirdiði için duruþmaya katýlmadý. Olayla ilgili 2. duruþma da yapýldý. Duruþmaya müþteki D.N.P., sanýklar ve taraf avukatlarý katýldý.

"Ben maðdurun yaþýndan haberdar deðildim"

Sanýk H.G., duruþmada, D.N.P. ile daha çok sosyal medya üzerinden görüþtüklerini söyledi. Yüz yüze 2-3 defa görüþtüklerini belirten H.G., "Ben onunla bizim evimizde görüþüyordum. O dönemde birlikteliðimiz oldu. Söz konusu dosyada bir video kaydý var. Ýddianameye konu video kaydýný D.N.P.'nin rýzasý ile birlikte çektik. Kendisine göndermemi istedi. Ben de gönderdim. Daha sonra ben kendi telefonumdan sildim. Bu þekilde videolarý ben birden fazla kez çektim. Ancak daha sonra bizim aramýz bozuldu. Ben kendisinden ayrýlmak istedim. Bana olan davranýþlarý deðiþti. Köyüme gelerek bana býçakla saldýrdý. Arkadaþlarýmýn yanýnda rezil etti. Ben bu videolarý kesinlikle kimseyle paylaþmadým. Dosyada geçen video bende yok. Ben kendi telefonumla videolarý çektikten sonra her çektiðim videoyu ayrýca D.N.P.'ye gönderdi. Dosyada belirtilen video bende yok. Ben D.N.P.'ye gönderdikten sonra sildim. Ben bu videoyu kimseye izletmedim. Ayrýca ben maðdurun yaþýndan haberdar deðildim. Ben onu 18 yaþýndan büyük zannediyordum” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.