sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE SAÐLIK ÇALIÞANLARI, ÇOCUKLARLA BÝRLÝKTE 23 NÝSAN KLÝBÝ HAZIRLADI

  •  23 Nisan 2021 Cuma 09:59

Mersin Þehir Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi çalýþanlarý, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý’ný hazýrladýklarý bir kliple kutladý.

Mersin Þehir Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi çalýþanlarý, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý'ný hazýrladýklarý bir kliple kutladý.

 

Hastanede tedavi gören çocuklar ile saðlýk çalýþanlarýnýn rol aldýðý klip, hastanenin sosyal medya hesaplarýndan, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý için hastanemizde tedavi gören çocuklarýmýzla bir video klip hazýrladýk. Aktivite odalarýnda kuþ yuvalarýný boyayan çocuklarýmýz, hastanemizin bahçesinde yuvalarý kuþlarla buluþturdular. Sosyal mesafe, maske ve temas kurallarý çerçevesinde yapýlan kutlamada, pandemi sürecindeki tüm özlemlerimizi eðlenerek giderdik" notuyla paylaþýldý.

 

Saðlýk çalýþanlarýnýn Covid-19 ile verdikleri mücadele sürecini öne çýkaran klipte, "Aslýnda biraz yorulduk. Belki de biraz sýkýldýk. Sanýrým biraz da özledik. Adettendir, koltuðu onlara vermek istedik, temastan kaçýndýk. Sarýlýp 'nice bayramlara diyelim' dedik, sosyal mesafeye takýldýk. Tam 'gel bir öpeyim' diyecekken, maskeyi hatýrladýk. Olsun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý tüm çocuklarýmýza kutlu olsun" ifadelerine yer verildi.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.