sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ, ÖZEL BÝREYLERÝ SPORLA BULUÞTURUYOR

  •  23 Nisan 2021 Cuma 09:58

Mersin’in merkez Toroslar ilçe Belediyesi’nin açtýðý spor eðitimine katýlan özel bireyler, azimleriyle birçok kiþiye örnek oluyor.

Mersin'in merkez Toroslar ilçe Belediyesi'nin açtýðý spor eðitimine katýlan özel bireyler, azimleriyle birçok kiþiye örnek oluyor.

Toroslar Belediyesi, korona virüs salgýný nedeniyle evlerinden çýkmakta güçlük çeken özel gereksinimli bireyleri sporla buluþturarak temel becerilerini geliþtiriyor.Ýlçede yaþayan otizmli, down sendromlu ve mental özel bireylerin sosyal hayata daha kolay adapte olmalarýnýn amaçlandýðý spor eðitimi, Toroslar Belediyesi'nin Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüðü'nün eðitmenleri eþliðinde haftanýn dört günü iki grup halinde veriliyor. 34 özel bireyin katýldýðý eðitimde, ilgi ve yeteneklerine göre koordinasyon, atletizm, eðitsel çalýþmalar ve futbol maçlarý yapýlýyor. Bu bireylerin fiziksel becerilerinin geliþiminin yaný sýra yaþýtlarýyla birlikte güzel vakit geçirmeleri de saðlanýyor. Eðitime gelen özel bireyler, pandemi kurallarý çerçevesinde Toroslar Belediyesi'ne ait araçlarla evlerinden alýnýp eðitim sonunda tekrar evlerine býrakýlýyor.



 


 

 

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.