sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MEÜ ÖÐRETÝM ÜYESÝ DOÇ. DR. HÜSEYÝN GÜMÜÞ’E ‘YILIN EN ÝYÝ SPORTÝF DAVRANIÞ’ ÖDÜLÜ

  •  7 Nisan 2021 Çarþamba 08:53

Dr. Hüseyin Gümüþ, Kaðýthane Spor Kulüpleri Birliðinin her yýl düzenlediði ’Sporda Yýlýn Enleri’ ödül töreninde, fair play üzerine yaptýðý çalýþmalarla ‘Yýlýn En Ýyi Sportif Davranýþ’ ödülünü aldý.

MEÜ'den yapýlan açýklamaya göre, spora ve sporcuya hizmet edenlere verilen özel ödülleri almaya hak kazananlar; sosyal medya anketleri ve Kaðýthane Spor Kulüpleri Birliði Baþkaný Ömer Tüfekçi, Kaðýthane Spor Kulüpleri Birliði Baþkan Vekili Adem Mat, Türkiye Futbol Adamlarý Derneði Genel Sekreteri Hüsamettin Çelik, FÝFA Eski Hakemi Merkez Hakem Kurulu Eski Baþkaný Ertuðrul Dilek, Ferdi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baþkaný Ali Koca, Türkiye Spor Yazarlarý Derneði Eski Baþkaný, Gazeteci, Spor Yazarý Naci Arkan ve Ýstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Asým Özdemir'den oluþan jüri üyelerinin oylarýyla belirlendi.

Ödülünü Kaðýthane Spor Kulüpleri Birliði Baþkaný Ömer Tüfekçi adýna, MEÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Yunus Yýldýrým'dan alan Doç. Dr. Gümüþ, “Ýyiye, Doðruya, Güzele” sloganýyla çalýþmalarýna devam edeceklerini, bu ödülün asil sahiplerinin ilham aldýðý ve beraber güçlü projelere imza attýðý öðrencileri olduðunu vurguladý. Gümüþ, Kaðýthane Spor Kulüpleri Birliðine sosyal sorumluluk projeleri konusundaki duyarlýlýklarýndan ötürü teþekkür ederek, “Beni bu ödüle layýk gören deðerli jüri üyelerine ve oylamaya katýlan her bir bireye þükranlarýmý sunarým” dedi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN’DE AVRUPA TRÝATLON GENÇ KADINLAR VE GENÇ ERKEKLER KUPASI YAPILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.