sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ KADIN HENTBOL TAKIMINDA HEDEF ÞAMPÝYONLUK

  •  17 Mart 2021 Çarþamba 10:24

Mersin Büyükþehir Belediyesi bünyesindeki spor kulüpleri antrenmanlarýna tam gaz devam ediyor.

Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadýn Hentbol Takýmý, pandemi nedeniyle deplasmanlý lig yerine gruplar halinde yapýlacak 2. lige soluksuz hazýrlanýyor.

Büyükþehir Kadýn Hentbol Takýmý, 2. Ligde B grubunda yer alýyor. 18-20 Mart arasýnda oynanacak 2. lig 1. tur maçlarý öncesinde antrenmanlarýna devam eden takým, bir üst lige çýkmak için çalýþmalarýný ara vermeden sürdürüyor. Takýmýn yer alacaðý 2. tur maçlarý ise 9-11 Nisan'da oynanacak. Büyükþehir Belediyesi GSK Kadýn Hentbol Takýmý Antrenörü Ozan Kaya, uzun süredir hazýrlýklarýný sürdürdüklerini ifade ederek, “Bu yýl pandemi nedeniyle federasyonumuz 2. ligi deplasmanlý lig yerine gruplar halinde oynatmaya karar verdi. Biz yaklaþýk 6 aydýr bu lige hazýrlanýyoruz. Hedefimiz þampiyonluk. Bizim dýþýmýzda 7 tane daha takýmla mücadele edeceðiz. Namaðlup þampiyon olmayý hedefliyoruz” dedi.

Lige sýký bir þekilde hazýrlandýklarýný ancak pandemi nedeniyle antrenmanlarýn sýklýðýnýn deðiþtiðini vurgulayan Kaya, “Antrenmanlarýmýzý çok sýklýkla yapamýyoruz. Ama yaklaþýk son iki aydýr hazýrlýk dönemimiz çok iyi gidiyor. Bu arada hazýrlýklarýmýzý Tarsus Gençlik Kampý'nda kamp þeklinde ve Mersin Büyükþehir Belediyesi spor salonunda antrenman þeklinde haftanýn beþ günü yapýyoruz” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.