sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MEZÝTLÝ’DE ÜCRETSÝZ KÝTAP ALIÞVERÝÞÝ

  •  17 Mart 2021 Çarþamba 10:17

Mezitli Belediyesi tarafýndan kitap okuma alýþkanlýðýný yaygýnlaþtýrmak amacýyla baþlatýlan ’kitap baðýþý’ kampanyasý kapsamýnda, baðýþlanan roman, ansiklopedi ve dünya klasikleri, okumak isteyen vatandaþlar tarafýndan ücretsiz bir þekilde alýnabiliyor.

Mezitli Belediyesi tarafýndan kitap okuma alýþkanlýðýný yaygýnlaþtýrmak amacýyla baþlatýlan 'kitap baðýþý' kampanyasý kapsamýnda, baðýþlanan roman, ansiklopedi ve dünya klasikleri, okumak isteyen vatandaþlar tarafýndan ücretsiz bir þekilde alýnabiliyor.

Mezitli Belediyesinden yapýlan açýklamada, "Vatandaþlar tarafýndan baðýþlanan roman, ansiklopedi ve dünya klasikleri; Belediye Hizmet Binasý giriþinde bulunan Halk Masasý ve Mezitli Halk Kart'ýn bulunduðu dinlenme alanýna býrakýlýyor. Kitaplarýn bulunduðu alanda; ‘Kitaplarýmýzdan ücretsiz olarak alabilirsiniz' yazýlý bir not ile vatandaþlar ihtiyacý doðrultusunda kitap alabiliyor. Ayrýca, kitap okuma alanýnda diledikleri kitaplarý okuyabiliyorlar" denildi.

Belediyeye ait tüm tesislerde kütüphane ve kitap okuma alanlarýnýn olduðunu söyleyen Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, ilçedeki tüm vatandaþlarý kitap baðýþýna davet etti. Tarhan, "Mezitli halký kitap okuma konusunda çok duyarlý. Bizler de vatandaþlarýmýzýn bu duyarlýlýðýna karþýn belediyemize ait tüm tesislerimizde kütüphane ve okuma alanlarý oluþturduk. Belediyemizin giriþinde bulunan alanda vatandaþlarýmýz diledikleri kitaplarý alýp evine götürebilirken, evde okuduklarý fazla kitaplarý da yine ayný alana býrakabiliyorlar. Bu ilçemizdeki vatandaþlarýmýzýn ne kadar koca yürekli olduðunu gösteriyor. Vatandaþlarýmýzýn bu kitap alýþveriþi gerçekten de çok anlamlý ve bizleri mutlu ediyor. Þimdiye kadar baðýþta bulunan kitapseverlere teþekkür ediyor, tüm halkýmýzý kitap baðýþý kampanyasýna destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.