sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YAÞAMINI YÝTÝREN SAÐLIK ÇALIÞANLARIN ANISI TOROSLAR’DA YAÞAYACAK

  •  15 Mart 2021 Pazartesi 09:04

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi pandemi döneminde gece gündüz demeden çalýþan ve yaþamýný yitiren saðlýk çalýþanlarýnýn anýsýný yaþatmak amacýyla ’Saðlýk Kahramanlarý Parký’nýn açýlýþýný gerçekleþtirdi.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi pandemi döneminde gece gündüz demeden çalýþan ve yaþamýný yitiren saðlýk çalýþanlarýnýn anýsýný yaþatmak amacýyla 'Saðlýk Kahramanlarý Parký'nýn açýlýþýný gerçekleþtirdi. Covid-19 nedeniyle yaþamýný yitiren Dr. Kemal Aslan'ýn eþi Reyhan Aslan, "Lütfen herkes kurallara uysun. Onlar sizin için mücadele ediyor siz de onlar için duyarlý olun" dedi.

Korukent Mahallesi Þehir Hastanesi aþaðýsýnda gerçekleþtirilen açýlýþa, Vali Ali Ýhsan Su, Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Büyükþehir Belediyesi Baþkan Vekili Gülcan Kýþ, AK Parti Mersin Milletvekili Hacý Özkan, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kýlavuz, MHP Mersin Milletvekili Baki Þimþek, il protokolü, çok sayýda saðlýkçý ve yaþamýný yitiren saðlýkçý yakýnlarý katýldý. Kuran'ý Kerim tilavetinin okunmasýyla baþlayan törende saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý okundu.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.