sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝNLÝ EMÝR KAAN GÜLTEKÝN GÖZ DOLDURUYOR

  •  12 Mart 2021 Cuma 10:33

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden ve Ýçel Ýdman Yurdu ile ayný grupta yer alan Ispartaspor’un Mersinli oyuncusu Emir Kaan Gültekin göz doldurmaya devam ediyor.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden ve Ýçel Ýdman Yurdu ile ayný grupta yer alan Ispartaspor’un Mersinli oyuncusu Emir Kaan Gültekin göz doldurmaya devam ediyor.

Mersin Erdemli Gençlerbirliði alt yapýsýndan yetiþen ve 2017-18 sezonunda  henüz 17 yaþýndayken Mersin Ýdman Yurdu ile 2.Lig’de 36 maça çýkan Emir, 2 gol atmýþ ve Mersin’in amatör lige düþürürülmesi sonrasý 2.Ligde yer alan baþka bir Mersin takýmý Tarsus Ýdman Yurdu’na transfer olmuþtu. 2.Lig’de 36 maçý olmasýna raðmen ve gelecek vaad etmesine raðmen forma þansý bulamayan Emir,2020-21 sezonunda Birinci Lig ekiplerinden Ýstanbulspor’a transfer olmuþ ve kiralýk olarak Ispartaspor’a gönderilimiþti. Burda da çýktýðý 20 maçta 10 gole ulaþan Emir oynadýðý futbolla göz doldurmaya ve Ispartalýlarýn gönlünü almaya devam ediyor.. Sezon sonu Ýstanbulspor ile Birinci ligde oynamasýna ise kesin gözüyle bakýlýyor. Genç yaþýna raðmen oldukça yüksek bir fizik gücü olan Emir, golü ise adeta koklayan bir yapýsý var…

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.