sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SARI: "MERSÝN, SOKAKTA ÇALIÞAN ÇOCUKLAR KONUSUNDA EN BAÞARILI ÝL"

  •  12 Mart 2021 Cuma 09:35

Mersin Ýl Çocuk Haklarý Koordinatörü Mustafa Sarý, Mersin’in çocuk haklarý alanýndaki çalýþmalarýnýn ders kitaplarýna girdiðini belirterek, "Mersin, sokakta çalýþan çocuklarýn sokaðýn riskinden korunmasý için çalýþma yapan en baþarýlý iller arasýndadýr" dedi.

Mersin Ýl Çocuk Haklarý Koordinatörü Mustafa Sarý, Mersin'in çocuk haklarý alanýndaki çalýþmalarýnýn ders kitaplarýna girdiðini belirterek, "Mersin, sokakta çalýþan çocuklarýn sokaðýn riskinden korunmasý için çalýþma yapan en baþarýlý iller arasýndadýr" dedi.

Mersin Büyükþehir Belediye Meclis üyesi Haþim Tuluk, Ýl Çocuk Haklarý Komitesini ziyaret etti. Mersin'deki çocuk haklarý faaliyetlerindeki baþarýlý çalýþmalarý yerinde görmek ve yeni projelere destek olmak üzere bu ziyareti gerçekleþtirdiklerini ifade eden Tuluk, çocuklar için her türlü iþbirliðine hazýr olduklarýný söyledi.

Ýl Çocuk Haklarý Koordinatörü Mustafa Sarý ise ziyareti nedeniyle meclisi üyesi Tuluk'a teþekkür ederek, çocuk haklarý ve çocuklarýn korunmasýna yönelik projelerin pandemi kurallarý çerçevesinde devam ettiðini belirtti. Mersin'in çocuk haklarý alanýndaki çalýþmalarýnýn ders kitaplarýna girdiðini vurgulayan Sarý, "Mersin, sokakta çalýþan çocuklarýn sokaðýn riskinden korunmasý için çalýþma yapan en baþarýlý iller arasýndadýr. 2020 yýlýnda 122 çocuk mobil ekip çalýþmalarýyla kayýt altýna alýnarak, gerekli sosyal hizmet destek çalýþmalarý yapýlmaya baþlamýþtýr. 2020 yýlýnda ayrýca 400 adet uyarý içerikli raket afiþlerimiz þehrin iþlek noktalarýna asýldý. 3 çocuk haklarý duraðý, 3 adet de çocuk haklarý panosu þehrin deðiþik noktalarýnda oluþturuldu. Atatürk Evi yanýnda bir adet çocuk haklarý sahnesi faaliyete geçti" diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.