sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN YILMAZ’DAN ’DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’DE KADINLARA MEKTUP VE HEDÝYE

  •  9 Mart 2021 Salý 09:18

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, iþ hayatýndan siyasete, eðitimden spora ve sanata hayatýn her alanýnda fedakârlýklarý ve baþarýlarýyla var olan kadýnlarýn 8 Mart Dünya Kadýnlar Günü’nü kutladý.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, iþ hayatýndan siyasete, eðitimden spora ve sanata hayatýn her alanýnda fedakârlýklarý ve baþarýlarýyla var olan kadýnlarýn 8 Mart Dünya Kadýnlar Günü'nü kutladý.

Þehit eþleri ve anneleri baþta olmak üzere ilçedeki kadýn yöneticiler, kadýn kollarý baþkan ve üyeleri, kadýn mahalle muhtarlarý ile kadýn eðitimciler ve vatandaþlar ziyaret edilerek Baþkan Yýlmaz'ýn kaleme aldýðý mektup, çiçek ve hediyeler takdim edildi. Ýçerisinde Baþkan Yýlmaz'ýn 'Kadýnlar Günü' mesajýnýn yer aldýðý mektup ve hediyelerini alan kadýnlar da Baþkan Yýlmaz'a teþekkür ederek, her zaman yanlarýnda olduðu için mutluluk duyduklarýný ifade etti.

"Kadýnýn elinin deðdiði her iþte baþarý vardýr"

Baþkan Yýlmaz, 8 Mart Dünya Kadýnlar Günü'nde belediyenin farklý birimlerinde yönetici ve personel olarak görev yapan kadýn çalýþanlarýyla da bir araya geldi. Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleþtirilen programa eþi Meltem Yýlmaz ile birlikte katýlan Baþkan Yýlmaz, "Toplumun en birleþtirici ve koruyucu unsuru olan kadýnýn elinin deðdiði her yerde ve her iþte baþarý vardýr. Kadýn her alanda olmalý, her seviyede temsil edilmelidir" dedi.

Kadýn çalýþanlarýna hitap ederek emek ve gayretlerinden dolayý teþekkür eden Baþkan Yýlmaz, "Baþta eþim Meltem Yýlmaz olmak üzere 2 yýllýk çalýþma süremizde yoðun emek ve mesai harcayan kýymetli baþkan yardýmcýlarýmýza, müdürlerimize ve personelimize caný gönülden teþekkür ederim. Kadýnlarýn, potansiyelinin çok yüksek olduðunu, bu potansiyele fýrsat verildiðinde bunun kapasiteye ve bu kapasitenin de birlik ve dayanýþma ile performansa döneceðini iki yýldýr bizzat görüyor ve yaþýyorum. Bundan dolayý son derece mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.