sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

‘FERAY ÝÇÝN ADALET’ FÝDANI DÝKTÝLER

  •  9 Mart 2021 Salý 09:12

Mezitli Belediyesinde stajyer olarak görev yaptýðý dönemde erkek þiddetine kurban edilen Mimar Feray Þahin’in anýsýna Yeni Mahallede bulunan Feray Þahin Parkýna fidan dikimi yapýldý

Mezitli Belediyesinde stajyer olarak görev yaptýðý dönemde erkek þiddetine kurban edilen Mimar Feray Þahin'in anýsýna Yeni Mahallede bulunan Feray Þahin Parkýna fidan dikimi yapýldý.

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan'ýn yaný sýra Feray Þahin'in anne ve babasýnýn da katýldýðý anma etkinliðinde, kadýna þiddetin önlenmesi için yapýlmasý gerekenlere dikkat çekildi. Tarhan, Feray Þahin'in öldürülmesinin üzerinde yýllar geçmiþ olmasýna karþýn henüz daha mahkemenin sonuçlanmamýþ olmasýna dikkat çekerek, “Feray Þahin öldürülmeseydi mimar olacak ve Türkiye'ye hizmet edecekti. Kadýnlarýn þiddete uðramasý yüreklerimizi yaralýyor. Kabul etmemiz, alýþmamýz mümkün deðil” dedi.

Yüreði yanan bir anne olarak kendilerini hiçbir zaman yalnýz býrakmayan ve yanlarýnda olan Baþkan Tarhan'a teþekkür eden Feray Þahin'in annesi Aysel Þahin, “Bu kadar insaný kýzýmýza sahip çýkarken görmek beni çok duygulandýrdý ve onurlandýrdý. Benim kýzým doðayý, hayvanlarý, insanlarý ve ülkesini çok severdi. Bu park onun için çok anlamlý. Baþkanýmýz bu parký bize armaðan ederek kýzýmýzýn anýsýnýn ilelebet yaþamasýný saðlamýþtýr. Çünkü burada çocuklar oynuyor, hayvanlar geziyor, kuþlar özgürce uçuyor. Bunun bize kazandýrdýðýný anlatmaya kelimeler yetmez” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.