sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN SEÇER, TARSUS ATIKSU ARITMA TESÝSÝNDEKÝ ÇALIÞMALARI ÝNCELEDÝ

  •  5 Mart 2021 Cuma 17:37

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Tarsus ilçesi Karabucak mevkiinde yer alan MESKÝ Atýksu Arýtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Yenileme çalýþmalarýyla ilgili bilgi alan Seçer, yeleðini giyip tesisi gezdi. Seçer, daha sonra Baðlar Mahallesi pazar yerinde de pazar esnafý ile bir araya gelip, vatandaþlarla selamlaþtý.

Baþkan Seçer'e saha gezisinde MESKÝ Genel Müdür Vekili Ýrfan Korkmaz, Büyükþehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi meclis üyeleri, MESKÝ bürokratlarý ve daire baþkanlarý eþlik etti. MESKÝ Atýksu Arýtma Tesisi incelemesinin ardýndan Baðlar Mahallesi pazar yerine geçen Baþkan Seçer'i, Baðlar Mahallesi Muhtarý Ahmet Altundað çiçeklerle karþýladý. Seçer'e Büyükþehir Belediyesi Ýtfaiye Dairesi Baþkanlýðý Tarsus Baðlar Ýtfaiye Þubesi itfaiyecileri de Türk Bayraðý tablosu hediye etti.

Pazar yerinde esnafa ‘hayýrlý iþler' dileyen Seçer, vatandaþlar ile de selamlaþtý. Seçer'in pazar gezisi sýrasýnda Büyükþehir Belediyesi personeli tarafýndan da pazar esnafý ile vatandaþlara takvim, þapka ve Büyükþehir Belediyesinin hizmetlerinin yazýlý olduðu gazete daðýtýldý. Seçer, Tarsus gezisi kapsamýnda son olarak, bir tekstil iþletmesine uðrayarak tekstil iþçilerine ‘kolay gelsin' dileðinde bulundu.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.