sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYE MECLÝSÝNÝN GÜNDEMÝ ‘KADIN’ OLDU

  •  5 Mart 2021 Cuma 17:15

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, meclis toplantýsýnda, kadýna yönelik þiddetin asla kabul edilemeyeceðini belirterek, “Kadýna þiddet gösterenlere en büyük ve en aðýr cezalarýn verilmesi gerekiyor” dedi.

Akdeniz Belediye Meclisi, mart ayý ikinci birleþimini Muhammet Mustafa Gültak baþkanlýðýnda gerçekleþtirdi. Akdeniz Belediyesi konferans salonunda yapýlan toplantýda, Akdeniz ilçesi sýnýrlarýnda, maddi durumu iyi olmayan vatandaþlarca yapýlacak kazýlarda, Valilik veya Kaymakamlýk Sosyal Yardýmlaþma ve Dayanýþma Vakfý Müdürlüklerinden, “ayni ve nakdi yardýmlardan faydalanmaktadýr” þeklinde resmi yazý ibraz etmeleri halinde, kazý ruhsatlarýndan ücret alýnmamasýyla ilgili komisyonlardan oy birliði gelen teklif, yine meclis üyelerinin oy birliði ile kabul edildi.

“Kadýn Emeði Diyarý üretmeye devam ediyor”

Meclis üyelerinin, kadýnlara yönelik çalýþmalarla ilgili sorularý üzerine, göreve gelir gelmez belediye bünyesinde 3 tane kadýn kooperatifi kurulduðuna dikkat çeken Baþkan Gültak, “Son bir aydýr Akdeniz Belediyesinin yetkisi altýnda olan Kadýn Emeði Diyarýný 3 kooperatife verdik. Þu an orasý þenlik havasýnda. Kadýnlarýmýz sürekli üretiyorlar ve satýþ yapýyorlar. Ciddi manada gelir elde etmeye baþladýlar. Yakýn tarihte oradaki park ile ilgili ihaleye çýkýlacak. Park, kadýný anýmsatan bir mimari ile kadýn figürlerinin olduðu bir yer haline gelecek” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.