sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÇADIRLARIN ARASINDAN ÇOCUK KAHKAHALARI YÜKSELDÝ

  •  24 Þubat 2021 Çarþamba 09:14

Limonlu Mahallesi’nde çadýrlarda kalan Suriyeli tarým iþçilerinin çocuklarý, Mersin Büyükþehir Belediyesinin düzenlediði etkinlikte doyasýya eðlendi.

Limonlu Mahallesi'nde çadýrlarda kalan Suriyeli tarým iþçilerinin çocuklarý, Mersin Büyükþehir Belediyesinin düzenlediði etkinlikte doyasýya eðlendi. Keyifli anlarýn yaþandýðý etkinlikte, çadýrlarýn arasýndan çocuk kahkahalarý yükseldi.

Mersin Büyükþehir Belediyesi, seralarda veya tarlalarda hasat, budama, ot alma veya çapalama iþlerinde çalýþan, çoðunluðunu Suriyeli misafirlerin oluþturduðu mevsimlik tarým iþçilerinin yaþadýklarý alanlarýn iyileþtirilmesinin yaný sýra saðlýk ve sosyal hizmetlerden de faydalanmalarý için çalýþmalarýna devam ediyor.

Birleþmiþ Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliði (UNHCR) tarafýndan uygulamaya konulan ve Büyükþehir Belediyesinin de destek verdiði proje kapsamýnda geçtiðimiz günlerde Akdeniz ilçesi Adanalýoðlu-Limonlu Mahallesi sýnýrlarý içerisinde kalan Suriyeli mevsimlik tarým iþçilerine gönderilen çadýrlarýn kurulmasý, alanýn düzenlenmesi, eþya daðýtýmý ve saðlýk kontrollerinin ardýndan þimdi de sosyal aktiviteler düzenlenmeye baþlandý.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
BÝR DRÝFT ATTI, 50 BÝN TL CEZA YEDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.