sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KARACAÝLYAS MESÝRE ALANI YENÝLENÝYOR

  •  23 Þubat 2021 Salý 09:48

Akdeniz Belediyesi, her yaþ ve kesimden ilçe sakininin, ailece piknik yapmak ve dinlenip temiz hava almak için tercih ettiði Karacailyas Futbol Sahasý ile Deli Çayýn arasýnda yer alan mesire alanýnda kapsamlý yenileme çalýþmasý baþlattý.

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüðü, yaklaþan ilkbaharla birlikte, parklar, yeþil alanlar ve vatandaþlarýn ailece uðradýklarý mesire yerlerinde yenileme, bakým ve onarým çalýþmalarýný hýzlandýrdý.

Ekipler, son olarak Karacailyas Mahallesinde bulunan ve özellikle yaz aylarýnda vatandaþlarýn uðrak mekaný olan korulukta çalýþma baþlattý. Deli Çayýn hemen yanýnda bulunan yeþil alandaki aðaçlarý budayýp çimleri biçen ve genel temizlik çalýþmasý yapan ekipler, mesire alanýnda bulunan oturma gruplarýný da yeniledi. Zaman içinde zarar gören, ancak kullanýmý mümkün olan oturma gruplarýný da tadilattan geçirip boyayan ekipler, piknikçi aileler için de ormanlýk alana yeni piknik masalarý yerleþtirdi.

Karacailyas Spor Tesisinin önümüzdeki günlerde baþlayacak olan yenilenme projesiyle birlikte, ayrýca her yaþ ve kesimden vatandaþýn ilgi gösterdiði mesire alanýnda mevcutta bulunan spor aletleri ve çocuk oyun gruplarý da yenileriyle deðiþtirilecek.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.