sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN BOZDOÐAN HAFTA SONU 39 KÖYÜ ZÝYARET ETTÝ

  •  22 Þubat 2021 Pazartesi 10:01

Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan’ýn sorunlarý yerinde incelemek, kýrsal kalkýnmayý desteklemek ve yeni projeleri hayata geçirmek amacýyla belediye baþkan yardýmcýlarý ile birlikte hafta sonu 39 köyü ziyaret ederek incelemelerde bulunduðu bildirildi.

Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan'ýn sorunlarý yerinde incelemek, kýrsal kalkýnmayý desteklemek ve yeni projeleri hayata geçirmek amacýyla belediye baþkan yardýmcýlarý ile birlikte hafta sonu 39 köyü ziyaret ederek incelemelerde bulunduðu bildirildi.

Belediye baþkan yardýmcýlarý ile birlikte Toroslardan ovalara tüm köyleri ziyaret edeceklerini belirten Bozdoðan, ziyareti sýrasýnda muhtarlarý ve vatandaþlarý dinleyerek var olan sorunlarýna çözüm olabilecek çalýþmalar baþlattý. Bunun yaný sýra seçim öncesi verdiði sözlerden biri olan her köye doktor odasý, muhtar odasý ve okuma salonu sözünü de bir dizi açýlýþlarla gerçekleþtiren Bozdoðan, bu açýlýþlara yenisini eklemek amacýyla gittiði köylerde, projeye uygun olabilecek mekanlarý inceledi ve köylülere en kýsa sürede açýlýþlarýný yapacaðýnýn sözünü de verdi.

Herkese eþit hizmet anlayýþýyla gece- gündüz, yaz-kýþ demeden çalýþtýklarýný dile getiren Baþkan Bozdoðan, "Biz belediye olarak hizmette engel tanýmýyoruz. Vatandaþlarýmýzýn çözülmesi gereken acil sorunlarýný çözebilmek için týpký fýrýnda çalýþan bir iþçi gibi çalýþýyoruz. Nasýl ki, o fýrýncý her koþulda ekmeðini çýkarmak için gece-gündüz, yaz-kýþ, tatil- yasak demeden hizmet için özveriyle iþini yapýyorsa, biz de belediye olarak o özveriyle iþimizi yapýyoruz. Bizim belediyecilik anlayýþýmýzda bu var. Her koþulda, her zamanda daimi ve eþit hizmet. Eðer insanlarýmýza en zor dönemlerde bile hizmet götürebiliyorsak iþte o zaman iþimizin hakkýný vermiþiz demektir" dedi.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.