sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

VALÝ SU, KARGICIK TURÝZM BÖLGESÝ BÝLGÝLENDÝRME TOPLANTISINDA ÝÞ ÝNSANLARIYLA BULUÞTU

  •  19 Þubat 2021 Cuma 10:32

Mersin Valiliði koordinasyonunda yerel yönetimler, odalar ve STK’lar ile Mersin’deki yatýrýmcýlarýn birleþerek Kargýcýk Kültür ve Turizm Koruma ve Geliþim Bölgesinde yatýrým yapýlmasýný amaçlayan bir þirket kurulmasýna yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantýsý, Vali Ali Ýhsan Su baþkanlýðýnda gerçekleþtirildi.

Mersin Valiliði koordinasyonunda yerel yönetimler, odalar ve STK'lar ile Mersin'deki yatýrýmcýlarýn birleþerek Kargýcýk Kültür ve Turizm Koruma ve Geliþim Bölgesinde yatýrým yapýlmasýný amaçlayan bir þirket kurulmasýna yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantýsý, Vali Ali Ýhsan Su baþkanlýðýnda gerçekleþtirildi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odasý (MTSO) ev sahipliðinde düzenlenen toplantýya, Mersin Büyükþehir Belediyesi Baþkaný Vahap Seçer ile ilçe belediye baþkanlarý, Ýl Kültür ve Turizm Müdürü Emre Duru, MTSO Yönetim Kurulu Baþkaný Ayhan Kýzýltan, MTSO Meclis Baþkaný Hamit Ýzol ile oda baþkanlarý ve iþ insanlarý katýldý.

Toplantýda yaptýðý konuþmasýnda turizmin Mersin'in gelecek vadeden sektörlerinden biri olduðunu kaydeden Vali Su, turizm alanýnda kentte Hazine ve Maliye Bakaný Lütfi Elvan'ýn da destekleriyle çok ciddi yatýrýmlarýn gerçekleþtirilmeye devam ettiðini söyledi. Su, Kargýcýk Turizm Bölgesine Valilik himayesinde Mersinli yatýrýmcýlar tarafýndan kurulacak þirket eliyle yapýlmasý planlanan yatýrýmýn, Mersin'in turizm potansiyelinin deðerlendirilmesine çok önemli bir katký saðlayacaðýný ifade etti. Vali Su, toplantýya katýlan ve yatýrýma destek veren iþ insanlarýna teþekkür etti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.