sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’ÝN YÜKSEK KESÝMLERÝNDE KARLA MÜCADELE ÇALIÞMALARI SÜRÜYOR

  •  18 Þubat 2021 Perþembe 09:55

Mersin’in yüksek kesimlerinde dün etkili olan kar yaðýþýnýn ardýndan Büyükþehir Belediyesi ekiplerince, yollarýn kapanmamasý için sabah saatlerine kadar kar küreme çalýþmasý yapýldýðý bildirildi.

Mersin'in yüksek kesimlerinde dün etkili olan kar yaðýþýnýn ardýndan Büyükþehir Belediyesi ekiplerince, yollarýn kapanmamasý için sabah saatlerine kadar kar küreme çalýþmasý yapýldýðý bildirildi.

Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Tarsus-Çamlýyayla Þube Müdürlüðü ekipleri, dün gece saatlerinde etkisini artýran kar yaðýþý dolayýsýyla, kýrsal mahalle grup yollarýnda kapanma yaþanmamasý için geceden sabaha kadar çalýþma yürüttü. Çalýþmalar kapsamýnda Çamlýyayla ilçesi, Gülek ve diðer baðlý mahalle yollarýnda kar temizlik faaliyeti gerçekleþtirildi. 3 greyderin kullanýldýðý çalýþmalarda Çamlýyayla merkez, Çamlýyayla-Fakýlar, Belçýnar-Fakýlar, Sebil ve Körmenlik yollarýnda toplam 35 kilometre kar temizliði yapýldý.

Tarsus'a baðlý kýrsaldaki en büyük yerleþim yerlerinden olan Gülek merkez ile Çamalan, Ardýçlý, Ýnköyü, Olukkoyaðý grup yolu ile yine Ardýçlý-Gülek grup yolunda kar temizliði gerçekleþtirildi. Toplam 30 kilometrelik yolda kar küremesinin yapýldýðý bölgede, ekipler gündüz saatlerinde de çalýþma yürütüyor. Tarsus'a baðlý kýrsal mahalleler olan Pirömerli, Dorak, Boztepe ve Böðrüeðri grup yolunda da ekipler hummalý þekilde mesai harcadý. Kar küreme çalýþmalarýnýn yapýldýðý tüm yollarda olasý don öncesi tuzlama çalýþmalarý da yapýlýyor.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.