sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DEKÝ ’MODEL FABRÝKA’ SANAYÝCÝLERÝN ÝLGÝSÝNÝ ÇEKÝYOR

  •  18 Þubat 2021 Perþembe 09:27

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan ’Model Fabrika’ ve ’Ýnovasyon Merkezi’ sanayicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan 'Model Fabrika' ve 'Ýnovasyon Merkezi' sanayicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Ýçerisinde sanayici üyelerin de bulunduðu Mersin Giriþimci Ýþadamlarý Derneði (Mersin GÝAD) üyeleri, Model Fabrika'yý ziyaret ederek MTOSB Baþkaný Sabri Tekli ve yetkililerinden eðitimler hakkýnda bilgi aldý. Burada yapýlan çalýþmalarýn kenti heyecanlandýrdýðýný söyleyen Mersin GÝAD Baþkaný Mehmet Serkan Ýzol, "MTOSB her geçen gün büyüyen ve geliþen bir yer. Mersin için büyük bir deðer. Kentimizde yapýlan Model Fabrika ve Ýnovasyon Merkezi gibi projeler her zaman bizi ileri noktalara taþýyacaktýr. MTOSB sýnýrlarý içerisinde yatýrýmlarý olan birçok üyemiz var. Onlarýn bu yatýrýmlarla desteklenmesi bizim için de büyük bir gurur kaynaðýdýr. 2. ve 3. OSB'lerin bu kadar hýzlý bir þekilde kente kazandýrýlmasý, bunlarýn yanýnda bir de geleceðe yönelik eðitim merkezlerinin oluþturulmasýnda baþta MTOSB Baþkaný Sabri Tekli olmak üzere emeði geçenlere þahsým ve Mersin GÝAD ailesi adýna teþekkür ediyorum. MTOSB kentin istihdamý açýsýndan büyük önem taþýyor" dedi.

Model Fabrika'nýn Mersinlilere önemli bir vizyon katacaðýný belirten MTOSB Baþkaný Tekli ise "Mersin bölgesi olmak üzere, ülkemizdeki tüm iþletmelerimizde yalýn üretim teknikleri ile iþletmeleri israflardan arýndýrarak verimliliklerinin artmasýný saðlamayý planlýyoruz. Dijitalleþmelerinde öncü olarak, iþletmelere kazandýrýlan esnek yapý ile rekabetçi, dinamikleri güçlü, yeni dünya düzenine adapte hale getirmek üzerine kurulu eðitimlerimiz olacak. Yalýn üretim felsefesini ve tekniklerini öðren dönüþ programlarý ile firmalara benimsetip bünyelerinde uygulayacaðýz ve bunun sürdürülebilirliðini her zaman takip edeceðiz" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.