sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MEÜ GENÇ GÝRÝÞÝMCÝ UYGULAMA VE ARAÞTIRMA MERKEZÝ ÝLE YÜREÐÝR BELEDÝYESÝNDEN ÝÞ BÝRLÝÐÝ

  •  17 Þubat 2021 Çarþamba 08:47

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Genç Giriþimci Uygulama ve Araþtýrma Merkezi ile Adana Yüreðir Belediyesi arasýnda; Yüreðir Belediyesi Sosyal Giriþimcilik Merkezi kurulumunda verilecek eðitim ve danýþmanlýk hizmetleri faaliyetlerini kapsayan iþ birliði protokolü imzalandý.

MEÜ'den yapýlan açýklamaya göre, Senato Odasýnda gerçekleþtirilen törene, Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarý, Yüreðir Belediye Baþkaný Fatih Mehmet Kocaispir, Genç Giriþimci Uygulama ve Araþtýrma Merkezi Müdürü Dr. Öðr. Üyesi Duygu Hýdýroðlu ile üniversite ile belediye yetkilileri katýldý.

Protokol imza töreninde konuþan Rektör Çamsarý, yerel yönetimlerle üniversitelerin iþ birliðinin çok önemli olduðu ve bu birlikteliklere öncülük etmeye çalýþtýklarýný belirtti. Yüreðir'in ve tüm Akdeniz bölgesinin çok özel ve önemli yerler olduðunu belirten Çamsarý, “Bölgemizde ve ülkemizde sosyal faaliyetleri gerçekleþtirmek çok önemli. Ýnþallah Yüreðir Belediyesine sosyal giriþimcilik merkezini kazandýrdýktan sonra bütün bölgemizi kalkýndýracak projeleri gerçekleþtirmeyi hedefliyoruz. Bu noktada diðer üniversitelerimiz ve yerel yönetimlerle de iþ birliðine açýðýz. Bu iþ birliðinde Yüreðir Belediyesine gösterdikleri vizyon nedeniyle teþekkür ediyor, bundan sonra gerçekleþtirilecek tüm projelerde üniversitemiz olarak yanlarýnda olacaðýmýzý ifade etmek istiyorum” dedi.

Mersin Üniversitesi ile birlikte iþ birliðine gitmekten çok mutlu olduðunu ifade eden Yüreðir Belediye Baþkaný Kocaispir ise “Bölgemizdeki dezavantajlý gruplarda yer alan vatandaþlarýmýzý meslek sahibi yapmak, maddi gelir elde ederek özgüvenlerini yükseltmeyi ve sosyal hayata entegre olmalarýný hedefliyoruz. Ýnsanlarýmýzýn refah seviyelerinin yükselmesi noktasýnda kurumlarýmýzla iþ birliði son derecek önemli. Mersin Üniversitesi de son derece önemli projelere imza atmýþ bir kurumumuz ve bundan sonra da yakýn iþ birlikleri içerisinde olmaya devam edeceðiz. Bu kapsamda gerçekleþtirdiðimiz iþ birliðinin hayýrlara vesile olmasýný diliyor ve tüm kurumlarýmýza örnek olmasýný temenni ediyorum” diye konuþtu.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.