sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE KAR YAÐIÞI ETKÝSÝNÝ DEVAM ETTÝRÝYOR

  •  17 Þubat 2021 Çarþamba 08:40

Mersin Büyükþehir Mut Þube Müdürlüðünün yüksek kesimlerdeki karla mücadelesi devan ederken, Sertavul Geçidi’nde yoðun kar, tipi ve sis nedeniyle ulaþým kontrollü saðlanýyor.

Mersin Büyükþehir Mut Þube Müdürlüðünün yüksek kesimlerdeki karla mücadelesi devan ederken, Sertavul Geçidi'nde yoðun kar, tipi ve sis nedeniyle ulaþým kontrollü saðlanýyor.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Mut Þube Müdürlüðü ekipleri, Mut ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yaðýþý nedeniyle kapanan yollarý açýp yollarýn tuzlama çalýþmalarýný yapýyor.

Büyükþehir Belediyesi Mut Þube Müdürlüðü ekiplerinin Mersin'in Mut ilçesindeki yüksek kesimlerindeki kar mücadelesi devam ediyor. Mut ilçesine baðlý yüksek kesimlerdeki mahallelerinde 2 gündür akþam saatlerinde baþlayan ve gece boyunca süren kar yaðýþýnda mahallelerin karla kapanan yollarýný açan ekipler, yolda mahsur kalan araçlarý da kurtarmaya devam ediyor.

Kar yaðýþý nedeniyle yüksek kesimlerde kar küreme ve tuzlama araçlarý, greyder konuþlandýran Büyükþehir Mut Þube Müdürlüðü ekipleri, kar yaðýþýnýn baþlamasý ile birlikte karla mücadele ekiplerini anýnda bölgeye yönlendirdi. Ekipler, yüksek kesimlerdeki kardan kapanan yollarý açtý. Ekipler, daha sonra gece boyunca hem yollarý açýk tutmak için çalýþtý, vatandaþlarýn yolda kalmamasý için gece boyunca gelen ihbarlara da anýnda müdahale ettiler.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.