sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE KURAL ÝHLALÝ YAPAN SÜRÜCÜLERE CEZA YAÐDI

  •  16 Þubat 2021 Salý 09:22

Mersin’de jandarma trafik ekiplerince yapýlan bir günlük denetimlerde, kural ihlali yaptýklarý belirlenen 58 araç sürücüsüne 100 bin 486 lira para cezasý uygulanýrken, 45 araç trafikten men edildi.

Mersin'de jandarma trafik ekiplerince yapýlan bir günlük denetimlerde, kural ihlali yaptýklarý belirlenen 58 araç sürücüsüne 100 bin 486 lira para cezasý uygulanýrken, 45 araç trafikten men edildi.

Ýl Jandarma Komutanlýðýndan yapýlan açýklamaya göre, trafik düzeni ve güvenliðinin saðlanmasý, trafik kazalarýnýn en aza indirilmesi ve denetim faaliyetleri yoluyla yol kullanýcýlarý üzerindeki algýlanan yakalanma riski duygusunun artýrýlmasý amacýyla, motosiklet ve traktörlere yönelik sabit ve seyir halinde özel denetim yapýldý.

Denetleme sonucunda bin 916 araç kontrol edilirken, kusurlu görülen 58 kullanýcýya 100 bin 486 TL para cezasý uygulandý, 45 araç trafikten men edildi, 23 kiþinin ise sürücü belgesiz araç kullandýðý tespit edildi. Denetimlerde ayrýca bin 421 þahýs sorgulanýrken, çeþitli suçlardan aranan 5 þahýs yakalandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.