sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

VALÝ SU, MÝLLET BAHÇESÝ ÇALIÞMALARINI ÝNCELEDÝ

  •  13 Þubat 2021 Cumartesi 09:11

Mersin Valisi Ali Ýhsan Su, eski Tevfik Sýrrý Gür Stadyumu arazisinde yapýmý devam eden Millet Bahçesi çalýþmalarýný yerinde inceledi.

Eski stadyum ile eski lunapark alanýnda devam eden inþa çalýþmalarýný inceleyerek, çalýþmalar hakkýnda yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Su, “Millet Bahçesinin hizmete açýlmasýyla kent merkezinde vatandaþlarýmýzýn aileleri ile birlikte güzel vakit geçirecekleri çok nitelikli bir proje hizmete sunulmuþ olacaktýr” dedi.

Millet Bahçesindeki temaslarýnýn ardýndan Vali Su, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'ndeki Kentsel Dönüþüm ve Geliþim Projesi kapsamýnda yapýmý devam eden Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) sahasýna geçerek incelemelerde bulundu.

Yatay mimari tekniðiyle inþasý devam eden ve içerisinde 416 konut, bir cami, bir ticaret merkezi ve 36 dükkanýn yer aldýðý TOKÝ proje alanýnda yürütülen çalýþmalarý yerinde müþahede eden Vali Su, yapýmý tamamlanan örnek daireyi de gezerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldý.

Vali Su'ya incelemeleri sýrasýnda Çevre ve Þehircilik Ýl Müdürü Hüseyin Özgür Yalçýn ve yüklenici firma yetkilileri eþlik etti.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.