sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN ESOB ÝLE TARSUS ÜNÝVERSÝTESÝ ARASINDA ÝÞBÝRLÝÐÝ PROTOKOLÜ ÝMZALANDI

  •  12 Þubat 2021 Cuma 15:08

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalarý Birliði (ESOB) ile Tarsus Üniversitesi arasýnda iþbirliði protokolü imzalandý.

Protokolle üniversite, sanayi ve ticaret iþbirliðinin saðlanmasý, kent ekonomisi ve geliþiminin planlanmasý, üniversite öðrencilerinin çalýþma hayatýna kazandýrýlmasý, ESOB'a baðlý odalar ve üyelere yönelik eðitimlerle mesleki eðitimlerin planlanmasý amaçlanýyor.

 

Mersin ESOB'dan yapýlan açýklamaya göre, Tarsus Üniversitesi ile kamu, ticaret/sanayi, üniversite iþbirliði protokolü imzalandý. Protokole, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Baþkaný Talat Dinçer ile Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydýn imza attý.

Mersin ESOB Baþkaný Dinçer, imza töreninde yaptýðý açýklamada, protokolle üniversite, sanayi ve ticaret iþbirliðinin saðlanmasý, kent ekonomisi ve geliþiminin planlamasý, kurumsal kapasitenin arttýrýlarak sosyal ekonomik geliþmelerin takip edilmesinin amaçlandýðýný söyledi. Dinçer, “Ýmzaladýðýmýz protokolle üniversite öðrencilerinin çalýþma hayatý içerisine kazandýrýlmasý, birliðimize baðlý mesleki odalarýmýza ve üyelerine yönelik eðitim, proje, araþtýrma ve geliþtirme faaliyetlerinin yürütülmesi, uygulamalý mesleki eðitimlerin planlanmasý ve geliþtirilmesi amaçlanmaktadýr. Protokolle kentin sosyal ve ekonomik geliþimi, esnaf-sanatkarlarýn sosyal, ekonomik ve teknolojik dönüþümü alanlarýnda kongre, panel, seminer, araþtýrma ve geliþtirme faaliyetlerini ve bu alanlarda her türlü yayýn ve yayým çalýþmalarýný, teknopark, iþ geliþtirme merkezleri, kuluçka merkezleri gibi teknoloji ve sanayi alanlarýnda ortak altyapý tesislerini, bu alanlarýn hayata geçirilmesinde yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararasý projelere ve hibe çaðrýlarýna ortak baþvuru yapýlabilmesi saðlanacak” dedi.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.