sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN MERKEZLÝ FUHUÞ OPERASYONU: 27 GÖZALTI

  •  10 Þubat 2021 Çarþamba 08:55

Mersin merkezli 3 ilde gerçekleþtirilen fuhuþ operasyonunda, ’evlilik’ vaadiyle yurt dýþýndan getirdikleri yabancý uyruklu kadýnlarýn da aralarýnda bulunduðu çok sayýda kadýna para karþýlýðý fuhuþ yaptýrdýklarý ileri sürülen 27 þüpheli gözaltýna alýndý.

Mersin merkezli 3 ilde gerçekleþtirilen fuhuþ operasyonunda, 'evlilik' vaadiyle yurt dýþýndan getirdikleri yabancý uyruklu kadýnlarýn da aralarýnda bulunduðu çok sayýda kadýna para karþýlýðý fuhuþ yaptýrdýklarý ileri sürülen 27 þüpheli gözaltýna alýndý.

Ýl Emniyet Müdürlüðünden yapýlan açýklamaya göre, Asayiþ Þube Müdürlüðü Ahlak Büro Amirliði ekiplerince yürütülen çalýþma kapsamýnda Mersin, Gaziantep ve Yozgat'ta kadýnlara para karþýlýðý zorla fuhuþ yaptýrdýklarý belirlenen þüphelilerin yakalanmasýna yönelik operasyon düzenlendi. 57 ekip ve 124 personelin katýlýmýyla 25 adrese eþ zamanlý gerçekleþtirilen operasyonda, 27 þüpheli gözaltýna alýnýrken, adreslerde yapýlan aramada, 32 cep telefonu, 2 laptop, 3 bilgisayar kasasý, bir flash bellek, bir adet pompalý tüfek, 6 kartuþ ve fuhuþtan elde edildiði deðerlendirilen 23 bin 790 TL ile 500 dolar para ele geçirildi.

Kadýnlarý evlilik vaadiyle yurt dýþýndan getirmiþler

Ayrýca aralarýnda farklý uyruklu kadýnlarýn olduðu 31 maðdurun, 108 bilgi sahibinin ifadesi alýnarak, dosya kapsamýnda toplam 166 þahýs yakalanarak haklarýnda yasal iþlem yapýldý. Þüpheli þahýslarýn maðdur kadýnlara evlilik vaadinde bulunarak, yurt dýþýndan getirdikleri ve daha sonra fuhuþ yaptýrdýklarý tespit edildi. Yabancý uyruklu maðdur kadýnlar Göç Ýdaresine sýnýr dýþý edilmek üzere teslim edildi.

Emniyetteki iþlemleri tamamlanan 27 kiþi ise adliyeye sevk edildi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
BÝR DRÝFT ATTI, 50 BÝN TL CEZA YEDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.