sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YENÝÞEHÝR’DE FREKANS A SERGÝSÝ AÇILDI

  •  9 Þubat 2021 Salý 09:21

Mersin’in merkez ilçe Yeniþehir Belediyesinin kente kazandýrdýðý modern sanat galerileri 65 sanatçýya ev sahipliði yapýyor.

Mersin'in merkez ilçe Yeniþehir Belediyesinin kente kazandýrdýðý modern sanat galerileri 65 sanatçýya ev sahipliði yapýyor. Mersin'de üreten 65 sanatçýnýn esrelerinin yer aldýðý Frekans A Sergisi açýldý.

 

Geçtiðimiz aylarda Mersinli ressam Ahmet Yeþil'in geniþ kapsamlý sergisine ev sahipliði yapan Yeniþehir Belediyesi Ahmet Yeþil Sanat Galerisi ve Yeniþehir Belediyesi Sanat Galerisi, bu defada 65 sanatçýnýn eserlerini tek sergide buluþturdu. Mersin'de üreten 65 sanatçýnýn 103 eserinin yer aldýðý Frekans A Sergisinin açýlýþýný Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit yaptý.

 

Serginin açýlýþýnda konuþan Baþkan Özyiðit, 23 yaþýndan 63 yaþýna kadar farklý jenerasyonlarýn esrelerinin yer aldýðý sergiyi Mersinlilerle buluþturduklarýný söyledi. Yapýlan iþin kýymetli olduðunu vurgulayan baþkan Özyiðit, “Burada bir emek var. Bu emeðin karþýlýðý ancak insanlarýn var olmasý ile mümkün. Böyle sanat galerileri olmazsa bunun karþýlýk bulmasý mümkün deðil. Emeðin deðerlendirilmesi çok daha kýymetli. Önümüzdeki ay kadýn sanatçýlarla bir sergimiz olacak” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN ORMANLARINDA FÝDAN SAYIM PROGRAMI BAÞLADI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.