sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GAZÝ ÇÝFTLÝÐÝNDE EÐÝTÝMLER SÜRÜYOR

  •  8 Þubat 2021 Pazartesi 08:45

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðýnca, Silifkeli kadýnlar ve çocuklar için Gazi Çiftliðinde baþlatýlan 4 haftalýk eðitimlerin üçüncüsünün gerçekleþtirildiði bildirildi.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, eðitimlere, Mersinden Kadýn Kooperatifi Baþkaný Meral Seçer'in yaný sýra Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi Baþkaný Þerife Hasoðlu Dokucu ile Çaltýbozkýr Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Baþkaný Gülcan Yüksel de katýldý. Bilgilendirme sunumlarýný Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðýndan Eylem Bozdoðan ile Tarýmsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðýndan gýda mühendisi Gülay Aksoy gerçekleþtirdi.

“Bu bina Atatürk'ümüzden bize miras”

Bozdoðan, eðitim kapsamýnda yaptýðý sunumda Gazi Çiftliðinin öneminden bahsetti. Çiftliðin Atatürk'ün mirasý olduðunu vurgulayan Bozdoðan, “Burasýnýn bizim için önemi, Atatürk'ümüzden bize miras kalmasý, kooperatifçilik temelinin burada atýlmýþ olmasý. Gerçekten biz kooperatifçiliðe gönül vermiþ kiþiler için çok önemli. Burada bir de üreten kadýnlar var. Buna gönüllü kadýnlarýmýz var, ellerinden her iþ geliyor ve bu kadýnlarla beraber, Atamýz'dan miras bu yerde çok þeyler yapabiliriz. Mersin Büyükþehir Belediye Baþkanýmýzýn da kadýnlara yönelik politikalarý, destekleri çok fazla. Mersinden Kadýn Kooperatifini kuralý yaklaþýk 1 yýlý geçtik. Kooperatifimizin þöyle bir artýsý vardý, gönüllü olarak bir araya geldik. Finanstan tutun, gýda anlamýndaki uzmanlýða, organik tarým yapan çiftçimizden tutun da iþ kadýnýna hepimiz birbirimizin eksiklerini tamamlayan kiþilerdik” dedi.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.